Kycklingsallad på rostat rågbröd

15 minuter
322 kcal

Fyller på med både proteiner och kolhydrater.

Kycklingsallad på rostat rågbröd

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 200 g kokt kycklingkött
  • 40 g blekselleri
  • 20 g rädisor
  • 40 g gurka
  • 4 msk krasse
  • 2 msk gräslök
  • 2 msk keso
  • 6 msk Cultura
  • Salt
  • Peppar

Tillbehör:

  • 30 g inlagd gurka
  • 20 g halvtorkade tomater
  • 120 g rågbröd

Tillagning

  • Skär det kokta kycklingköttet i tärningar.

  • Hacka blekselleri, rädisor och gurka fint. Klipp krasse och hacka gräslök. Lägg sedan upp råvarorna på en tallrik.

  • Rör ihop keso och yoghurt, och smaka av med salt och peppar och ställ fram dressingen bredvid, så att man själv får blanda.

  • Rosta rågbröd och servera till. Komplettera eventuellt med små inlagda gurkor och halvtorkade tomater.