Kycklingsallad på rostat rågbröd

Fyller på med både proteiner och kolhydrater.

14 juli 2015 av I FORM

1 person

100 g kokt kycklingkött
20 g blekselleri
10 g rädisor
20 g gurka
2 msk krasse
1 msk gräslök
1 msk keso
3 msk Cultura
Salt
Peppar


Tillbehör:

15 g inlagd gurka
10 g halvtorkade tomater
60 g rågbröd


Tillagning

Skär det kokta kycklingköttet i tärningar. Hacka blekselleri, rädisor och gurka fint. Klipp krasse och hacka gräslök. Lägg sedan upp råvarorna på en tallrik. Rör ihop keso och yoghurt, och smaka av med salt och peppar och ställ fram dressingen bredvid, så att man själv får blanda. Rosta rågbröd och servera till. Komplettera eventuellt med små inlagda gurkor och halvtorkade tomater.

  • Du tränar inte alls:

    Om du vill dra ner på din kalorikonsumtion är det en god idé att spara in på brödet. Du kan t ex nöja dig med en halv skiva rågbröd så kompenserar du enkelt ditt lägre kaloribehov.


  • Du tränar hårt och mycket:

    Du behöver fler kolhydrater för att fylla på dina reserver igen, och det löser du enkelt genom att rosta en extra skiva bröd. Laga ev också lite mer kyckling om träningen har varit lång och hård.

  • Nå ditt mål 2018!

    Kanske är du intresserad av ...

    I FORM tipsar