Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs merFoto: Miklos Szabo.
1 person
Förberedelsetid: 15 minuter
Tillagningstid: 10 minuter
Tid totalt: 25 minuter
2 msk blötlagda och kokta vita bönor*
1 msk syltad rödlök, se recept
2 halva valnötskärnor
1 kycklingfilé
Lite extra jungfruolja
Havssalt och nymalen svartpeppar
¼ tsk malda, torkade chiliflingor
1 stor näve frisésallad
75 g finskuren rödkål
½ avokado
Citron
½ fikon
1 msk senapsvinägrett, se recept
1 liten näve vattenkrasse
Syltad rödlök:
250 g rödlök
1¼ dl äppelcidervinäger
50 g akaciahonung eller agavesirap
2 tsk havssalt
Grov senapsvinägrett:
1 msk grov dijonsenap
½ dl vitvinsvinäger
Havssalt
2 dl kallpressad rapsolja
Nymalen svartpeppar
Börja med att göra den syltade rödlöken, se recept.
Rosta valnötterna lätt i en torr panna.
Skär kycklingen i mindre bitar och stek dem i lite olivolja, salta och krydda med peppar och chili.
Gör i ordning salladen och kålen.
Skär avokado och pressa citron över.
Skär fikon.
Lägg upp sallad och kål med kyckling, bönor, nötter, syltad lök, avokado, fikon och vattenkrasse.
Syltad rödlök:
Grov senapsvinägrett:
Energi: 493 kcal
Protein: 32,7 g
Fett: 28,3 g
Kolhydrat: 32,1 g
Kostfiber: 9 g
Få de bästa träningstipsen, de läckraste recepten och de senaste hälsorönen.
JUST NU: Få 6 gratis hemmaträningsprogram när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Gläd dig åt att komma i toppform och boosta din förbränning med världens bästa övningar!
Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer