Rödkålsjuice med äpple/ingefära

70 minuter
209 kcal

Rödkål kan avnjutas rå, kokt, fermenterad, i soppor, sallader och inte minst som juice. Denna rödkålsjuice ger dig snabbt de sunda kostfibrer och växtämnen som finns i det runda kålhuvudet. Och så smakar den supergott! Varsågod.

Rödkålsjuice och myntablad.

Rödkålsjuice med äpple/ingefära

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 apelsiner
  • 4 dl ofiltrerad äppelmust
  • ½ rödkål
  • 50 g ingefära
  • Mynta

Så gör du rödkålsjuice

  • Lägg rödkål, ingefära, mynta, apelsinkött och äppelmust i en slowjuicer.

  • Ställ kallt i en timme och avnjut den kall.

TIPS! Juicen är mycket god att späda med om du gör soppa eller varm rödkål.