Linfröknäckebröd
De här läckra knäckebröden innehåller inte så många kolhydrater, men är supergoda tack vare linfrön, havrekil och sesamfrön.
De här läckra knäckebröden innehåller inte så många kolhydrater, men är supergoda tack vare linfrön, havrekil och sesamfrön.
KNÄCKEBRÖD Mmmm... Sprött och krispigt precis som knäckebröd ska vara - men med betydligt färre kolhydrater.
Låt dem dra i 15 minuter tills de har sugit åt sig vattnet.
Tillsätt havssalt, havrekli, sesamfrön och äggvita och blanda degen noga.
Sätt tillbaka plåten i ugnen och grädda bitarna de sista 15 minuterna.
Knäckebröden är färdiga när de är spröda och lätt ljusbruna. Bryt isär dem och låt brödet svalna på ett galler. Förvara dem i en kakburk.
LÄS OCKSÅ: Hembakat knäckebröd med frön och kärnor
På vår sajt och i vår app får du bl a: