Stärk och strama upp kroppen med unikt gummibandspaket

Med I FORMs ultimata gummibandspaket får du ALLT du behöver för att träna effektivt hemma. Gummibanden stramar upp upp hela kroppen och kan användas av både nybörjare och vältränade.

Kvinna tränar hemma med gummiband

EFFEKTIV TRÄNING | Med I FORMs stora gummibandspaket kan du lätt forma och tona hela kroppen – få den till SPECIALPRIS här.

© Thomas Tolstrup

Gummiband för träning blev populära som aldrig förr under corona, och kanske har du redan ett hemma. Men inget slår vårt nya gummibandspaket när det kommer till hur många MÖJLIGHETER det ger och hur EFFEKTIVT det är.

Gummibanden har en unik design och kan användas både som de är och med de medföljande tillbehören, så du får anade träningsmöjligheter – till ett superpris!

JUST NU: 3 nummer av I FORM + GÅVA: Unikt gummibandspaket för endast 149 kr. Du sparar 532,50 kr!

I FORM erbjudande på tränings-gummiband

OPTIMAL STYRKETRÄNING | Strama upp hela kroppen med det kompletta gummibandspaketet – hitta det här.

© Thomas Tolstrup

Ditt gummbandspaket innehåller:

Därför är just det här gummibandspaketet genialt!

Du kan öka svårighetsgraden

Paketet innehåller 5 gummiband med olika motstånd, så att du lätt kan anpassa träningen till din nivå och göra övningarna hårdare eller lättare.

Du kan sätta fast gummibanden i dörren

Det öppnar för massor av olika övningar som du inte kan göra med vanliga gummiband, och som gör det lättare att träna HELA kroppen.

Du kan träna videopass

Kom igång med gummibandsträningen med I FORMs träningsvideor. Vi visar alla övningarna under tiden – du behöver bara klicka igång videon och följa med. Enklare blir det inte!

ALLT detta får du i det stora gummibandspaketet

1. Fem gummiband

Gummibanden är otroligt effektiva. Du kan t ex göra små vippande rörelser så att det syrar till i musklerna. Med de medföljande ankelremmarna kan du göra övningar för lår och rumpa, och de medföljande handtagen är geniala för träning av armar och core. Gummibanden kan användas både som vanliga gummiband för träning, eller så kan du spänna fast dem i dörren och använda som de kablar du känner igen från gymmets maskiner, och som är väldigt populära.

Du kan alltså lätt träna hela kroppen med de 5 smarta gummibanden. Och slår du till nu, kan du få dem med RIKTIGT BRA rabatt!

Kvinna tränar hemma med gummiband

HEMMATRÄNING | Gummibanden ger oanade träningsmöjligheter precis när det passar dig. Här hittar du gummibanden!

© Thomas Tolstrup

Du får 5 gummiband med följande motstånd :

  • Mörkblått gummiband: 18 kg
  • Mellanblått gummiband: 13.5 kg
  • Neonblått gummiband: 9 kg
  • Ljusblått gummiband: 7 kg
  • Vitt gummiband: 4,5 kg

2. Ett dörrfäste

Sätt fast fästet i dörren så får du en naturlig motvikt till alla dina övningar. Dörrfästet kan monteras på några få sekunder och är gjort av ett skonsamt material, så att det inte skadar dörren.
Det kan monteras både överst, nederst och mitt på dörren så du har ett hav av träningsmöjligheter.

Kvinde træner med elastikker derhjemme

ENKELT ATT SÄTTA UPP | Dörrfästet monteras på några få sekunder så du är redo att träna på nolltid. Se gummibandspaketet här.

© Morten Ishøj

3. Två ankelremmar med kardborre

Ankelremmarna späns enkelt fast runt anklarna så du kan göra effektiva övningar för lår och rumpa. Använder du det medföljande dörrfästet kan du också göra övningar som påminner om den du kan göra i en kabelmaskin på gymmet.

Få inspiration till övningar med gummibanden i våra 3 träningsprogram här.

Kvinna tränar med gummiband hemma

ANKELREMMAR | Stärk dina lår och din rumpa med ankelremmarna, som lätt kan spännas runt dina anklar med kardborre.

© Thomas Tolstrup

4. Två handtag

De medföljande handtagen ger ett stabilt grepp om gummibanden, så du kan dra åt utan att de glider ut händerna på sig. Handtagen är framförallt bra för träning av armar och axlar, som det annars kan vara svårt att träna utan vikter.

Prova de geniala gummibanden här: Få 3 nummer av I FORM för ENDAST 149 kr + GÅVA: Det effektiva gummibandpaketet

Kvinna tränar armar med gummiband hemma

HANDTAG | Det är enkelt att klicka på de smarta handtagen och få tonade armar med gummiband. Se hela gummibandspaketet här.

© Thomas Tolstrup

5. Tre träningsprogram på video

Kom snabbt igång med att träna med våra 3 effektiva träningsprogram. I FORMs tränare visar alla övningar under tiden, så att du lätt kan följa med hemma i vardagsrummet.

Se de tre träningsprogrammen här nedanför:

Powerträning med gummiband på 10 min.

Bara 10 minuter att träna på? Utnyttja tiden optimalt med det här snabba gummibandsprogrammet, som stramar upp kroppen från topp till tå!

TESTA TRÄNINGSPASSET HÄR

Pulsträning med gummiband på 10 min.

Vi har ökat tempot i det här supereffektiva gummibandsprogrammet, som både förbättrar konditionen och ger dig starka lår och rumpa.

TESTA TRÄNINGSPASSET HÄR

Effektiv gummibands-tabata på 20 min.

20 sekunders arbete, 10 sekunders vila – enklare blir det inte! I det här programmet ökar vi förbränningen med spänstiga gummibandsövningar för både ben, rygg och armar.

TESTA TRÄNINGSPASSET HÄR

6. Få motivation med 3 nummer av magasinet I FORM

I FORM är Sveriges bästa hälsomagasin, och vår viktigaste uppgift är att göra det lätt att leva sunt. I varje nummer motiverar vi dig med goda recept, effektiva träningsövningar och massor av expertråd för att ta hand om kroppen, röra dig mer och höja din livsglädje.

I det här erbjudandet får du 3 nummer av I FORM – levererade direkt till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp din prenumeration.

OCH!

Som en del av din prenumeration får du också tillgång till hela I FORMs digitala universum. Gå på upptäcktsfärd bland fler än 100 träningsvideor, nya menyer varje vecka, vår användbara app och mycket mer.

Det blir inte enklare att leva sunt! 💪

3 anledningar till att du ska träna med gummiband

Det är styrketräning som funkar

När du tränar med gummiband är du säker på att bevara motståndet genom alla övningar. Du utmanar massor av muskler som ska kämpa för att behålla stabiliteten när gummibandet är spänt. Och du kan träna där hemma – eller där du har lust – så att du lätt kan pressa in träningen i en hektisk vardag.

Du kan själv styra din träningsintensitet

Hur intensiv din träning ska vara är helt upp till dig. En av fördelarna med de här gummibanden är nämligen att du kan öka och sänka svårighetsgraden. De är därför också väldigt bra när ni är fler som vill använda gummibanden, som inte nödvändigtvis är lika starka.

Det är skonsam träning vid skador

Gummibandsträning är en skonsam form av träning. Du belastar nämligen inte dina senor och leder i lika hög grad, som när du tränar med tunga viktstänger och hantlar.