Kom igång med träningen nu – här är de viktigaste redskapen!

Med endast fyra träningsredskap kan du träna hela kroppen effektivt. Du får alla i I FORMs stora träningspaket.

Har du aldrig riktigt fastnat för träning? Då har du chansen nu. Träning behöver nämligen varken ta lång tid eller vara besvärligt. Du kan enkelt träna hela kroppen effektivt på bara 30 minuter, särskilt om du har rätt utrustning för att utmana kroppen och börja svettas.

Just nu har du chansen att få allt du behöver för att träna dig stark och hälsosam hemma. När du beställer en prenumeration på I FORM får du nämligen:

LÄS OCKSA: Test av träningsskor – så väljer du rätt par

Komplett träningspaket från Active Fit

Paketet består av 4 nummer av I FORM plus Gåva: Hela fyra oumbärliga träningsredskap för din hemmaträning:

1. Yogamatta – oumbärlig för hemmaträning

  1. Hopprep – perfekt för konditionsträning
  2. Foam roller – lindrar smärtor och ömhet
  3. Träningsgummiband – stärker hela kroppen

SE ERBJUDANDET: 4 nummer av I FORM ENDAST 149 kr + porto + Gåva: HELA träningspaketet!

Med de här fyra redskapen kan du göra ett antal olika övningar för hela kroppen när det passar dig. Du behöver inte lägga onödig tid på att packa träningsväskan och köra till gymmet, och på kalla och regniga dagar slipper du tappa all motivation vid blotta tanken på att gå ut.

När du är klar med träningen kan du snabbt packa ihop redskapen och lägga undan dem, om du har ont om plats hemma. Eller så kan du låta dem ligga framme och inspirera dig till att göra några övningar så fort du får lust.

Är du osäker på om träningspaketet är något för dig? Läs då mer om de enskilda redskapen här:

Allt detta kan du göra med dina nya redskap för hemmaträning

Yogamatta – oumbärlig för hemmaträning

En matta är oumbärlig om du vill göra yoga hemma. För att få ut maximalt av krävande yogaställningen är det viktigt att du står stabilt utan att halka. Det ser yogamattan till samtidigt som det mjuka underlaget generellt gör det bekvämare att göra liggande övningar.

Det gäller alla övningar, även vanliga styrkeövningar såsom magböjningar, plankan och bäckenlyft, där kroppen vilar mot golvet.

FÅ 4 nummer av I FORM för ENDAST 149 kr + porto + Gåva: YOGAMATTA + hela träningspaketet!

Träningsgummiband – stärker hela kroppen

Ett gummiband är ett genialt redskap för att träna och tona kroppen, samtidigt som det knappt väger någonting och inte tar någon plats. När du är på semester eller borta en helg med familjen, kan du enkelt ta med gummibandet i väskan.

Under träningen har gummibandet fördelen att det tvingar dina muskler att bibehålla stabiliteten i en övning när gummibandet är spänt. Samtidigt kan du använda det för att öka motståndet ännu mer i squats och andra klassiska övningar.

6 effektiva övningar med gummiband

Få 4 nummer av I FORM ENDAST 149 kr + porto! + Gåva: HELA träningspaketet!

Foam roller – lindrar smärtor och ömhet

Efter träningen kommer kroppen att älska en omgång med foam rollern. Den rullande massagen sätter nämligen igång blodcirkulationen och minskar därmed ömheten i musklerna.

Även innan träningen är det en fördel att använda foam rollern för att värma upp musklerna och göra dem mer elastiska, så att du kan prestera bättre medan du svettas.

Det är smart att ha foam rollern liggandes framme, för ju oftare du rullar, desto bättre för musklerna. Det minskar risken för skador om du regelbundet stretchar och masserar dina muskler.

Foam rollern är särskilt bra för vader, lår, rumpa och rygg. Tänk på att rulla långsamt och försiktigt, och känn efter om du är särskilt öm någonstans där du kanske ska rulla lite extra.

4 effektiva övningar med foam roller

FÅ DIN EGEN FOAM ROLLER: 4 nummer av I FORM ENDAST 149 kr + porto + GÅVA: Hela träningspaketet! SE ERBJUDANDET HÄR!

Hopprep – perfekt för konditionsträning

Det är inte bara för skojs skull som det är obligatoriskt med ett hopprep när du tränar boxning. Ett hopprep ger genial konditionsträning och är ett smart alternativ till t ex löpning.

Det kan både användas inne och ute. Hopprepet från Active Fit kan ställas in efter din längd och handtagen och hopprepets kvalitet gör att det är mycket lättare att hoppa med än de hopprep vi minns från skolgården.

Med sin lilla storlek är hopprepet också perfekt att ta med överallt och på semestern, så att du enkelt kan få in några minuters intensiv träning i ditt fullspäckade schema.

Vill du lägga beslag på träningspaketet?

Se erbjudandet här!