Nytt yogaprogram som ger hög puls

Vi tar yoga i en ny riktning och får upp pulsen rejält. Här får du ett skräddarsytt program som får svetten att rinna utan att du behöver lämna huset. Övningarna är effektiva och du förbränner massor av kalorier på bara en kvarts träning.

Kvinna gör yoga med hög puls.

Hög puls med yoga

Avspänning och medi­ta­tion. Det är oftast det vi förknippar med yoga, men den populära träningsformen är så mycket mer. Du kan också få upp pulsen genom att välja rätt övningar, och på följande sidor får du ett yoga-program som är utformat för att sätta fart på din förbränning.

Gillar du lugnare yogaövningar så kan du hitta flera här.

LÄS OCKSÅ: Yogablock – så här använder du det

Yogaprogrammet kan göras på bara 15 minuter

Den stora fördelen med programmet är att det kan göras överallt och inte tar så mycket tid i en stressig kalender. Övningarna är intensiva, och det tar dig inte mer än cirka en kvart att gå igenom hela programmet. Det räcker för att ge dig en effektiv träning, och om du gör programmet tre-fyra gånger i veckan sätter det inte bara fart på din förbränning, det gör också ditt hjärta starkare.

LÄS OCKSÅ:Guide till rätt yogautrustning

Ladda ner yogaprogrammet här under.

De mest lästa artiklarna just nu

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background