Halvmaratonskolan
Halvmaratonskolan

30 veckors program - oavsett din nivå i dag.

Halvmaratonskolan

Spring ditt första halvmaraton - eller snabbaste. Följ Halvmaratonskolan så är du redo för start om 30 veckor - även om du inte springer alls idag.

21 december 2015

Följ I FORMs Halvmaratonskola! Löpcoachen Martin Kreutzer guidar dig genom det optimala programmet så att du om bara 30 veckor kan flyga genom de 21,1 kilometrarna - oavsett om du är nybörjare eller vältränad.

ALLA kommer till start

Halvmaratonskolan finns i tre nivåer så visst kan du börja, även om du är >nybörjare, ganska van vid att löpträna ett par gånger i veckan eller om du är vältränad och springer ungefär tre gånger i veckan året runt.

På I FORMs hemsida har vi löpprogram för alla nivåer – så det finns garanterat ett löpprogram för just DIG! 

Ditt program

Välj den nivå som passar dig och kom igång direkt. Vi ger dig de nio första veckorna, men bara lugn, vi utökar programmet successivt så bara snöra på dig skorna och ge dig ut.

Så kommer du ALLTID ut och springer

Egentligen är du typen som gillar att springa, men just idag har du lite ont i huvudet och igår var du superstressad. Men imorgon, DÅ ska du bara ut – om det nu inte regnar …

Sätter dina dåliga ursäkter käppar i hjulet för dina löpardrömmar så har vi ett förslag till dig.

För det första; Motion är inte något du gör MOT dig själv, utan FÖR dig själv. Bristande energi, huvudvärk och stress försvinner inte efter en kväll i soffan: Men en snabb löprunda runt kvarteret med frisk luft i ansiktet och din favoritmusik i öronen ger dig andrum och tid för dig själv. Här kan du ladda batterierna och släppa dagens problem – och du behöver inte springa ett halvmaraton för att märka effekten.

För det andra; Kan du bara springa när det är vindstilla och solen skiner blir det inte mycket löpning på våra breddgrader. Du kommer väl ihåg att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder, och just nu får du en träningströja från Craft tillsammans med 4 nummer av I FORM för endast 149 kr plus 49,50 kr i porto (totalt 198,50 kr).

Ja tack, jag vill gärna börja springa nu!

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar