Lätt att leva sunt: I FORMs träningsuniversum och veckomenyer hjälper dig

10 minuters träningspass, veckomenyer och en smart ruttplanerare. Det är bara några av de verktyg du får tillgång till i vårt digitala universum som hjälper och motiverar dig till att leva sunt året runt.

I FORMs digitale univers gør det let at leve sundt

I FORMs uppdrag är att göra det lätt att leva sunt. Små, enkla saker gör en jättestor skillnad – för din hälsa och ditt humör. Det kan vara ett snabbt träningspass som får upp pulsen eller en nyttig middag som innehåller massor av grönsaker och få kalorier.

De två sakerna – och många fler – har vi gjort det enklare för dig att få till i en hektisk vardag. På I FORMs sajt och i appen har du all kunskap och alla verktyg nära till hands.

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se. Här kan du träna med våra videor, låta våra ljudfiler guida dig på löppasset, få veckans nyttiga meny serverad och få tillgång till fler än 1000 kalorisnåla recept.

Allt det här får du i I FORMs digitala universum


Börja med dina hälsosamma vanor idag

Är du inte redan prenumerant kan du Registrera dig nu – det tar bara 2 minuter – och kom igång gratis nu. Därefter kostar ett abonnemang 79 SEK/månad.

Om du redan är prenumerant på magasinet har du annonsfri tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord. Det tar bara någon minut, sedan är du igång.

1 Fler än 100 träningsvideor


Træn med I FORMs træningsvideoer hvor som helst

Träna med oss på video

Den bästa motionen är den som bli av! Därför har vi gjort en ny serie träningsvideor kallade Fit på ett kick, som du kan anpassa till din nivå och till den tid du kan avvara.

Alle Fit på ett kick-träningspass stärker och stramar upp hela kroppen, kan göras utan utrustning och tar max 30 min.

Spela upp träningsvideorna på din telefon utomhus eller kör igång dem på teven så du kan ge järnet på vardagsrumsgolvet.

Utöver vår Fit på ett kick-träningsserie har vi massor av andra träningsvideor med och utan redskap – för hela kroppen eller inriktade på specifika behov.

Du kan välja din träning utifrån:

  • Kroppsdel - vi har videoövningar som är skräddarsydda till att träna mage, rumpa eller armar samt effektiva helkroppsprogram
  • Utrustning - hitta videoövningar med din favoritutrustning, t ex gummiband eller hantlar
  • Nivå - oavsett om du är nybörjare eller vältränad har vi övningar som passar dig
  • Specifika behov - vi har t ex morgonträning, träning för viktminskning och videoträningspass för dig som är löpare och för dig med dåliga knän.

Styrketräning är helt avgörande för din kropp, och det har aldrig varit enklare att få det gjort! Du kan naturligtvis komplettera med massor av promenad- och löpprogram – eller vad sägs om avstressande yin yoga? Alltihop får du som prenumerant tillgång till.

Du hittar våra träningsvideor här

– eller i vår app, "I FORM – träning och nyttig mat"

2 Nyttig och god meny – varje vecka


En ny sund madplan hver uge er en del af I FORMs abonnement

Veckans meny

Tycker du att det är svårt att komma på nyttiga rätter kväll efter kväll? Och kanske också att hålla vikten? Då är vår meny ett fantastiskt redskap! Varje vecka får du nya rätter till vardagsmiddagen med fokus på variation, smak, hälsa och kalorier. Och så tar rätterna bara 30 minuter att laga!

Du slipper stressa över vad ni ska ha till middag och du blir automatiskt hjälpt i mål med en varierad kost och en hälsosam vikt.

Med våra skräddarsydda menyer får du varje vecka:

  • Goda och lätta vardagsrecept som du kan laga på max 30 min.
  • Garanti för att alla rätter innehåller max 650 kcal per person
  • Massor av grönsaker och läckra råvaror i säsong
  • Tips och kunskap om nyttig mat och trick du kan använda i köket
  • Ett bonusrecept varje vecka, t ex en dessert eller ett bröd

Du får menyn skickad till din e-post varje lördag. Du kan också alltid hitta alla våra menyer här på sajten eller i vår app, "I FORM – träning och nyttig mat".

Se alla I FORMs veckomenyer här

3 Fler än 1000 nyttiga och goda recept


Sunde, kalorieberegnede opskrifter er en del af I FORMs digitale univers

Nyttiga, kaloriberäknade recept

Som prenumerant har du tillgång till fler än 1000 nyttiga recept. Och med vår sajt och app har du dem nära till hands – både när du ska handla och när du ska tillaga rätten.

Med hjälp av duktiga receptutvecklare och ledande näringsexperter har vi många års erfarenhet av att utveckla recept med fokus på nyttig och grön mat, som kan göras snabbt. Och du hittar allt från frukost, lunch och middag till bakverk och snacks – allt i lite nyttigare och smalare versioner.

Med I FORMs recept får du alltid en exakt ingredienslista, grundlig steg-för-steg-vägledning, tidsåtgång och en näringsberäkning så du kan se hur många kalorier, kostfibrer osv det är i receptet per person.

Du hittar alla våra recept här

– eller i vår app, "I FORM – träning och nyttig mat"

4 Löpprogram med ljudguide 🎧


Löpprogram med ljudfiler är en del av I FORMs digitala universum

När du följer ett löpprogram eller springer intervaller måste du krångla med att hålla koll på tiden, när du ska springa ett visst antal minuter, växla tempo eller byta mellan att springa och gå. Det har vi nu gjort mycket enklare!

Med I FORM ljudguider för löpning får du din egen löpcoach som under hela passet berättar för dig vad du ska göra. Du får resa på när du ska springa och gå (och i vilket tempo), hur långt du har sprungit och när du är halvväg, så att du vet när det är dags att springa hemåt igen. Du behöver bara sätta på din hörlurarna, klicka igång ljudguiden och springa iväg. Enkelt!

Vi har gjort ljudguider till våra mest populära löpprogram, och till flera intervallpass för alla nivåer. Du hittar våra ljudguider för löpning här:

🎧 PROGRAM: Spring 5 km (nybörjare)
🎧 PROGRAM: Spring 10 km (medeltränade)
🎧 12 intervall-löprundor (nybörjare, medeltränade och vältränade)

Du hittar också ljudguiderna till våra 5 och 10 km löpprogram i vår app, "I FORM – träning och nyttig mat"

5 Fri tillgång till I FORMs app


Ladda ner I FORMs app så har du alltid din träningspartner till hands

Som prenumerant att du också tillgång till I FORMs app I FORM – träning och nyttig mat, som innehåller massor av videoträningspass, menyer, löpprogram med ljudguide och fler än 1000 recept. Du kan favoritmärka det innehåll du gillar och enkelt komma åt det igen på favoritsidan, som är din personliga överblick.

I FORM app - med 5 km löpprogram

Har du inte vår app?

Då kan du ladda ner den här:

Du behöver vara prenumerant på I FORM digital för att kunna använda appen.

Om du redan är prenumerant på magasinet har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord.
Kom igång här. Det är viktigt att du registrerar dig via länken innan du loggar in på appen.

Är du inte prenumerant på I FORM?

Så kan du hitta ett bra erbjudande här – både erbjudanden med en ren digital prenumeration på I FORM eller erbjudanden där du också får vårt magasin på köpet.

6 Fri tillgång till iform.se – utan annonser


Fri tillgång till ALLT

Utöver funktionerna som vi har beskrivit får du som prenumerant naturligtvis också fri tillgång till allt klassiskt I FORM-innehåll – utan annonser. Det gäller t ex våra guider inom kost, träning och viktminskning, våra löp- och promenadprogram och våra artiklar om allt från tarmhälsa till oro.

Framöver kommer en del av vårt innehåll vara låst så att bara prenumeranter kan läsa allt.