Lätt att leva sunt: I FORMs nya träningsuniversum och veckomenyer hjälper dig i vardagen

10 minuters träningspass, veckomenyer och en smart ruttplanerar. Det är bara några av de verktyg du får tillgång till i vårt nya digitala universum som hjälper och motiverar dig till att leva sunt året runt.

I FORMs uppdrag är att göra det lätt att leva sunt. Små, enkla saker gör en jättestor skillnad – för din hälsa och ditt humör. Det kan vara ett snabbt träningspass som får upp pulsen eller en nyttig middag som innehåller massor av grönsaker och få kalorier.

De två sakerna – och många fler – har vi gjort det enklare för dig att få till i en hektisk vardag. Vi har nämligen lanserat en helt ny sajt, så att du hela tiden har kunskap och verktyg nära till hands.

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se. Här kan du träna med våra videor, få veckans nyttiga meny serverad och få tillgång till fler än 1000 kalorisnåla recept.

Börja med dina hälsosamma vanor idag

Just nu kan du få två veckors gratis tillgång, om du vill testa om det är något för dig. Kom igång här

Om du redan är prenumerant på magasinet har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord.

Ladda ner I FORMs app och få världens bästa träningskompis till hands var och när som helst

Som prenumerant har du också tillgång till I FORMs app, I FORM - träning och ät mat, som innehåller massor av videoträningar, menyer och recept. Du kan spara ditt favoritinnehåll för att sedan lätt hitta tillbaka till det, när det sparas på din personliga sida.

  Nu har det blivit lättare att leva sunt!

  I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
  Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
  Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

  Just nu: Resten av året utan kostnad


  Newsletter background