Nu har det blivit lättare att leva sunt!

10 minuters träningspass, veckomenyer och en smart ruttplanerar. Det är bara några av de verktyg du får tillgång till i vårt nya digitala universum som hjälper och motiverar dig till att leva sunt året runt.

I FORMs uppdrag är att göra det lätt att leva sunt. Små, enkla saker gör en jättestor skillnad – för din hälsa och ditt humör. Det kan vara ett snabbt träningspass som får upp pulsen eller en nyttig middag som innehåller massor av grönsaker och få kalorier.

De två sakerna – och många fler – har vi gjort det enklare för dig att få till i en hektisk vardag. Vi har nämligen lanserat en helt ny sajt, så att du hela tiden har kunskap och verktyg nära till hands.

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se. Här kan du träna med våra videor, få veckans nyttiga meny serverad och få tillgång till fler än 1000 kalorisnåla recept.

Börja med dina hälsosamma vanor idag

Just nu kan du få två veckors gratis tillgång, om du vill testa om det är något för dig. Kom igång här

Om du redan är prenumerant på magasinet har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord.

Allt det här får du i I FORMs digitala universum

Nyttiga recept

Som prenumerant har du tillgång till fler än 1.000 nyttiga recept. Och med vår nya sajt har du dem nära till hands – både när du ska handla och när du ska tillaga rätten.

Med hjälp av duktiga receptutvecklare och ledande näringsexperter har vi många års erfarenhet av att utveckla recept med fokus på nyttig och grön mat, som kan göras snabbt. Och du hittar allt från frukost, lunch och middag till bakverk och snacks – allt i lite nyttigare och smalare versioner.

Med I FORMs recept får du alltid en exakt ingredienslista, grundlig steg-för-steg-vägledning, tidsåtgång och en näringsberäkning så du kan se hur många kalorier, kostfibrer osv det är i receptet per person.

Fri tillgång till ALLT

Utöver de nya funktionerna som vi har beskrivit får du som prenumerant naturligtvis också fri tillgång till allt klassiskt I FORM-innehåll. Det gäller t ex våra guider inom kost, träning och viktminskning, våra löp- och promenadprogram och våra artiklar om allt från tarmhälsa till oro.

Framöver kommer en del av vårt innehåll vara låst så att bara prenumeranter kan läsa allt. Teckna en prenumeration idag, så du är säker på att inte missa något.

Just nu får du de två första veckor för 0 kr. – kom igång här

Om du redan är prenumerant på magasinet har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord.
Kom igång här. (link til login-side)

Om du inte är prenumerant ser vi fram emot att du blir en del av gänget, det finns alltid plats för fler i I FORM-klubben.