Saras dagbok från Energy Camp på Kreta: "Det var en superhäftig upplevelse!"

I FORMs chefredaktör reste med läsarna på träningsresa. Här kan du se vad hon upplevde – och varför du ska hänga med nästa gång!

Sara på Kreta

“Jag vill inte skryta, men jag har världens bästa jobb. När jag fick jobbet som chefredaktör på I FORM i april 2017 fick jag samtidigt möjlighet att åka till Kreta tillsammans med en stor grupp läsare. Här väntade I FORM Energy Camp med all världens olika träningspass och massor av härliga upplevelser på programmet.

Om du gärna vill veta mer om vad som händer på en av I FORMs träningsresor så läs mer här, där jag berättar om en vanlig dag på resan. Du kommer garanterat att bli sugen på att följa med till vårt nästa Energy Camp!”

Solhälsningar i soluppgången.

“Jag är ingen stor yogi, men att göra solhälsningen är verkligen ett helt fantastiskt sätt att starta dagen på. Inte minst när musklerna är ömma och behöver komma igång."

Frukosten.

“Jag vet inte riktigt varför, men grekisk yoghurt smakar bara så mycket bättre i Grekland! Det åt jag varje morgon medan jag nöjt av utsikten – följt av ännu en omgång av den läckra frukostbuffén, förstås.”

Glöm inte hjälmen.
MTB-gänget.

“Efter frukosten var det dags att hoppa upp på mountainbiken och ge sig iväg! Jag är ingen rutinerad förare, men alla kan hänga på och det är verkligen det bästa sättet att uppleva den vackra naturen!”

Sandträning.
Starka strandbrudar.

“Du kan delta i alla träningspass du vill och för min del var det många! Några av de bästa var de vi körde på stranden. Något helt annat än att träna hemma på gymmet och superroligt!”

Lunchdags.

“All den träningen gör att man är välförtjänt av en rejäl lunch. Och ja, I FORMs chefredaktör äter också pizza! Men bara lugn, det finns massor av nyttig och god mat på hotellet.”

Volleyball-kompisar.

“En annan häftig sak med resan är gemenskapen och sammanhållningen. Jag träffade härliga människor och vi hade så roligt tillsammans – bland annat när vi spelade beachvolleyboll. Därför kan jag även rekommendera resan för dig som reser ensam, för du får genast massor av nya vänner.”

Sara och Uffe.

“Män är också varmt välkomna på resan – som min vän Uffe här. Det är dock flest kvinnor, men vi vill gärna ha med fler män nästa gång, så sprid gärna detta till din man, bror, kollega eller ...?”

Avslappning i solen.

“Det finns också massor av tid för att njuta av solen och poolen under resan. Du måste ju även återhämta dig inför nästa träningspass ...”

“Jag avslutade oftast dagen med yoga och stretch på takterassen.”

LÄS MER OM ENERGY CAMP

Newsletter background