Häng med I FORM till Kreta på den härligaste träningsresa

Behöver du en vecka där du kan ladda med ny energi, ny inspiration och nya upplevelser? Missa då inte I FORMs Energy Camp på Kreta!

Yoga på träningsresa till Kreta med I FORM

TRÄNINGSRESA TILL KRETA Yoga med havsutsikt är en del av programmet på I FORMs träningsresa.

© Michaela Sperring

Tänk att vakna upp till ljudet av vågor som slår in mot stranden och vetskapen om du har en hel vecka full av träning, välbefinnande och härliga människor framför dig.

Den drömmen kan bli verklighet om du bokar in dig på I FORMs Energy Camp 2 oktober 2021.

Träningsresan går till Kretas femstjärniga Pilot Beach Resort. Mitt i äventyrligt vacker natur med mängder av träningsmöjligheter precis utanför dörren.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning och inspiration från I FORMs grymma och passionerade instruktörer från hele Norden.

Vi har satt ihop ett drömprogram** som bl a omfattar morgonyoga med havsutsikt, löp- och gångturer i olivlundarna runt hotellet, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, danspass, vattenträning, vandringstur i Imbros-ravinen, inspirerande kvällsföredrag och mycket, mycket mer.

Allt detta kan du se fram emot på I FORMs träningsresa:

 • Träning för varje smak och form

 • Passionerade, inspirerande stjärntränare

 • Läcker resort precis ute vid havet

 • Helt ny träningsglädje – även när du kommer hem igen

 • Gott sällskap och massor av social samvaro. Kanske nya vänner för livet?

 • Världens sundaste mat, färsk från hotellets trädgård och Egeiska havet

 • Inspirerande kvällsföredrag

 • Massor av hälsoverktyg som du kan ta med dig hem

 • Vandringstur i Kretas berömda Imbros-ravin

Alla kan vara med, oavsett nivå, och vi kommer också se till att vi får tid att umgås alla tillsammans med gruppen. På resor som denna uppstår alltid härliga nya vänskaper kors och tvärs.

Dessa möter du på I FORMs träningsresa:

 • Siri Jona Gold Nordén, gruppträningsinstruktör
 • Martin Kreutzer, träningsinstruktör och kostexpert
 • Susanne Lidang, yogainstruktör och författare
 • Kristin Birkelund, personlig tränare och löpcoach
 • Sara Christensen, chefredaktör på I FORM
 • Michaela Sperring, resakoordinator
Träningsresans gruppträningsinstruktør, Siri Jona Gold Nordén

Siri Jona Gold Nordén, gruppträningsinstruktör

© Jakob Helbig

Siri Jona Gold Nordén – gruppträningsinstruktör

Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT. Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i tre år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.

Instagram: @sirigold

Träningsresans kost- och träningsexpert, Martin Kreutzer

Martin Kreutzer, kost- och träningsexpert.

Martin Kreutzer – kost- och träningsexpert på träningsresan

Träning på stranden och i havet, häftiga turer på mountainbike och ett inspirerande föredrag om antiinflammatorisk kost. Det är något av det du kan förvänta dig av Martin på träningsresan. Han har varit I FORMs tränings- och näringsexpert i många år eftersom han är oerhört kunnig, men han vet också hur man får människor att praktisera hälsa i sina dagliga liv.

Instagram: @martin_kreutzer

Träningsresans yogainstruktör, Susanne Lidang

Susanne Lidang, yogainstruktör.

Susanne Lidang – yogainstruktör på träningsresan

Susanne undervisar i hatha yoga och är författare till två populära yogaböcker. På träningsresan börjar hon varje dag med att guida dig genom morgonyoga, medan solen går upp över havet, samtidigt som du får möjlighet att gå på djupet med rygg, nacke och axlar när hon kör sina särskilda workshops. Susanne är noga med att undervisningen passar alla, och hon skickar alltid hem sina elever med bra redskap för att praktisera yoga hemma.

Instagram: @susannelidang

Inger Eik Ravndal

Inger Eik Ravndal – styrketräningsinstruktör

Inger är 41 år och utbildad personlig tränare. Hon är Soma Move- och kettlebellinstruktör, och älskar HIIT och intensiva intervaller. Till vardags arbetar hon som PT i Stavanger, Norge, och för den nya, interaktiva (virtuella) träningsstudion Naardic. Hon har massor av energi och hjälper dig att ge det lilla extra på bootcamp-passen på stranden och håller roliga styrketräningspass med fokus på rumpa, lår och coremuskulatur.

Instagram: @ingereikravndal_pt

I FORMs chefredaktör, Sara Christensen

Chefredaktör Sara Christensen

© Ditte Capion

Sara Christensen – I FORMs chefredaktör

Sara har varit chefredaktör på I FORM i två år och om du vill veta mer om magasinet är hon rätt person att vända sig till. Dessutom älskar hon att träna och sprida skön energi på alla de pass som du kan delta i under veckan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Träningsresans resekoordinator, Michaela Sperring

Resekoordinator Michaela Sperring.

Michaela Sperring – resekoordinator på träningsresan

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Hon började spela fotboll redan som fyraåring, men tyvärr satte en korsbandsskada stopp för fotbollskarriären när hon var 17 år. Sedan 2011 ägnar Michaela sig helhjärtat åt träning och hälsa och hon driver sitt egna företag inom friskvård.

Instagram: @sperring94

Träningsresa med världens sundaste hotellmat

Du kan också se fram emot den fantastiska maten. Kretensernas version av medelhavskosten har gång på gång utsetts till världens sundaste sätt att äta på. Och den är lika läcker som den är sund, med massor av grönsaker, olivolja och fisk samt skaldjur.

Hotellet odlar själva många av de grönsaker som du kan plocka från buffén och producerar bara sin egen olivolja.

Träningsresa med supergod mat
© istock

Ta med de goda vanorna hem från din träningsresa

Fler av kvällarna håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett sundare och skönare liv.

Från tidigare I FORM-resor vet vi att man som deltagare reser hem med helt ofattbara mängder ny energi och inspiration från en resa som denna. Nog för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Med andra ord: Detta kan bli en resa som förändrar ditt liv!

Energy Camp arrangeras i samarbete med Apollo, och vi pratar svenska, norska, danska och engelska.

Träningsresa på Pilot Beach Resort på Kreta

Tänk att vakna upp i detta paradis varje morgen! Så ser det ut på Pilot Beach.