Gröna proteinkulor

75 minuter
121 kcal

Det perfekta mellanmålet efter ett hårt och bra träningspass.

Gröna proteinkulor

Gröna proteinkulor med spenat

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 St

  • ¼ dl pistagenötter
  • ¼ dl hampafrön
  • nävar spenat
  • ¼ dl jordnötssmör
  • ¼ dl dadlar, utan kärnor

Topping

  • ⅓ msk pumpakärnmjöl eller finhackade pistagenötter

Så gör du

  • Mixa alla ingredienser i en matberedare tills du har en jämn massa.
  • Forma 12 små kulor och rulla dem i lite pumpakärnmjöl.
  • Ställ kulorna kallt i en timme, antingen i frysen eller kylskåpet, så de kan sätta sig. Kulorna håller sig ca 3 dagar i kylen och längre tid om du utesluter spenaten.

Hur mycket protein behöver du egentligen? Få svaret här.