Rörd skyr med filmjölk och hallon

5 minuter
252 kcal

Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner!

Rörd skyr med filmjölk och hallon

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 2 dl A-fil, 3 %
  • 2 dl skyr
  • 2 tsk kokosflingor
  • tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas
  • 2 tsk citronsaft
  • 20 hallon eller blåbär
  • 2 msk frystorkade hallon, kan utelämnas
  • 10 rostade hasselnötter
  • Järnört, citronmeliss eller mynta

Gör så här

  • Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver.

  • Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen.

  • Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background