Rörd skyr med filmjölk och hallon

5 minuter
252 kcal

Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner!

Rörd skyr med filmjölk och hallon

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 2 dl A-fil, 3 %
  • 2 dl skyr
  • 2 tsk kokosflingor
  • tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas
  • 2 tsk citronsaft
  • 20 hallon eller blåbär
  • 2 msk frystorkade hallon, kan utelämnas
  • 10 rostade hasselnötter
  • Järnört, citronmeliss eller mynta

Gör så här

  • Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver.
  • Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen.
  • Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.