Rörd skyr med filmjölk och hallon

Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner!

5 juli 2016 av I FORM

1 person

1,5 dl A-fil, 3 %
1,5 dl skyr
1 tsk kokosflingor
Ev 1 tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas
1 tsk citronsaft
10 hallon eller blåbär
1 msk frystorkade hallon, kan utelämnas
5 rostade hasselnötter
Järnört, citronmeliss eller mynta

Gör så här

  • Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver.
  • Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen.
  • Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar