Rörd skyr med filmjölk och hallon

Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner!

5 juli 2016 av I FORM

1 person

1,5 dl A-fil, 3 %
1,5 dl skyr
1 tsk kokosflingor
Ev 1 tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas
1 tsk citronsaft
10 hallon eller blåbär
1 msk frystorkade hallon, kan utelämnas
5 rostade hasselnötter
Järnört, citronmeliss eller mynta

Gör så här

  • Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver.
  • Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen.
  • Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

På vilket sätt gör du störst insats för klimatet?


I FORM tipsar