Nyttiga recept Nyttiga snacks Rörd skyr ... Rörd skyr med filmjölk och hallon 5 minuter 252 kcal Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner! Av I FORM-redaktionen 4 juli 2016 Rörd skyr med filmjölk och hallon Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 2 dl A-fil, 3 % 2 dl skyr 2 tsk kokosflingor tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas 2 tsk citronsaft 20 hallon eller blåbär 2 msk frystorkade hallon, kan utelämnas 10 rostade hasselnötter Järnört, citronmeliss eller mynta Gör så här Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver. Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen. Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad. Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat. 5:2-dietenI FORM kurenHallon