Rörd skyr med filmjölk och hallon

5 minuter
252 kcal

Ett enkelt och näringsrikt mellanmål med massor av proteiner!

Rörd skyr med filmjölk och hallon

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 2 dl A-fil, 3 %
  • 2 dl skyr
  • 2 tsk kokosflingor
  • tsk hallon- eller acaipulver, kan utelämnas
  • 2 tsk citronsaft
  • 20 hallon eller blåbär
  • 2 msk frystorkade hallon, kan utelämnas
  • 10 rostade hasselnötter
  • Järnört, citronmeliss eller mynta

Gör så här

  • Rör filmjölken med skyr, kokosmjölk, citronsaft och eventuellt bärpulver.
  • Servera i en djup tallrik med färska hallon och blåbär på toppen.
  • Garnera med frystorkade bär, rostade hasselnötshalvor och kryddörtsblad.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background