Nyttiga recept Middag Funky dog ... Funky dog i lilla spetskålswrap 20 minuter 586 kcal "Korv med bröd” med spetskål, kycklingkorv, röd paprika, cornichoner, salladslök och senapsdressing. Av I FORM-redaktionen 27 december 2012 Funky dog i lilla spetskålswrap Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 spetskålsblad, stora och gärna lila 4 kycklingkorvar eller andra magra korvar ½ paprika, röd 1½ vårlökar 6 cornichoner Senapsdressing ½ msk dijonsenap ½ tsk akaciahonung 1 msk skyr eller kvarg ½ msk extra virgin olivolja ½ fett vitlök Havssalt Svartpeppar, nymalen Så gör du Stek korvarna i en stekpanna. Pressa vitlöken och blanda med de övriga ingredienserna till dressingen. Rör ihop. Skär paprika i strimlor, skär vårlöken fint, häll av cornichonerna och dela dem på längden. Ta de fyra spetskålsbladen och skär bort den nedersta, hårda stjälken. Placera två korvar på mitten av varje kålblad. Häll över dressingen och fördela paprika, lök och cornichoner ovanpå. LÄS OCKSA: 9 nyttiga och goda rödkålssallader TIPS! Du kan använda de flesta kålbladen som “korvbröd”, men lila spetskål eller rödkål är jättegott. Kvarg och skyrWrapsLow carbSpetskål