Kålwraps: Funky dog

"Korv med bröd” med rödkål, kycklingkorv, röd paprika, cornichoner, salladslök och senapsdressing.

28 december 2012 av I FORM

4 personer
4 stora rödkålsblad
8 kycklingkorvar (eller andra magra korvar)
1 röd paprika i bitar
3 finstrimlade salladslökar
12 cornichoner, halverade


Senapsdressing

1 stor msk dijonsenap
1 tsk akaciahonung
2 msk kesella
1 msk olivolja
1 klyfta krossad vitlök
Havssalt + nymalen peppar

  • Stek korvarna i en stekpanna.
  • Häll alla ingredienser till dressingen i en skål och vispa ihop.
  • Ta de fyra rödkålsbladen och skär bort den hårda stjälken. Placera två korvar mitt på varje blad och föreställ dig att bladen är korvbröd.
  • Häll dressingen över och fördela paprika, salladslök och cornichoner ovanpå.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar