Kålwraps: Funky dog

20 minuter

"Korv med bröd” med rödkål, kycklingkorv, röd paprika, cornichoner, salladslök och senapsdressing.

Funky dog

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 stora rödkålsblad
  • 4 kycklingkorvar (eller andra magra korvar)
  • ½ röd paprika i bitar
  • finstrimlade salladslökar
  • 6 cornichoner, halverade

Senapsdressing

  • ½ msk dijonsenap
  • ½ tsk akaciahonung
  • 1 msk kesella
  • ½ msk olivolja
  • ½ klyfta krossad vitlök
  • Havssalt + nymalen peppar

Så här gör du

  • Stek korvarna i en stekpanna.

  • Häll alla ingredienser till dressingen i en skål och vispa ihop.

  • Ta de fyra rödkålsbladen och skär bort den hårda stjälken. Placera två korvar mitt på varje blad och föreställ dig att bladen är korvbröd.

  • Häll dressingen över och fördela paprika, salladslök och cornichoner ovanpå.

LÄS OCKSA: 9 nyttiga och goda rödkålssallader