Nyttiga recept Middag Nötfärsbif... Nötfärsbiff med broccoli och sauce verte 15 minuter 531 kcal Piffa upp nötfärsbiffen med sparrisbroccoli och sauce verte på mindre än 30 minuter. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 10 juli 2016 Köttfärsbiff med broccoli och sauce verte Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 dl skyr 2 msk majonnäs eller 2 tsk kallpressad rapsolja/jungfruolja 2 msk gräslök, persilja och dill Havssalt och nymalen svartpeppar Citron Vitlök 250 g kalv- eller nötfärs 1 msk extra jungfruolja 500 g sparrisbroccoli eller vanlig broccoli Kallpressad rapsolja Så lagar du nötfärsbiff med tillbehör Hacka örtkryddorna fint. Rör ihop skyr med majonnäs/olja och örtkryddor. Smaka av med salt, peppar, pressad citron och vitlök. Forma två biffar, platta till och stek dem i olivolja. Skär till rotändarna på sparrisbroccolin och skölj den. Koka upp vatten med en skvätt rapsolja och lite salt. Koka den i 1–2 minuter, häll av och servera med köttfärsbiff och sauce verte. Broccoli