Matig sallad med lax, kål, nötter och pasta

25 minuter
527 kcal

Testa I FORMs fylliga sallad med lax, kål, nötter och pasta som är lika mättande som välsmakande. Och så är den vacker att se på - smaklig måltid!

Matig sallad med lax, kål, nötter och pasta

MATIG SALLAD MED LAX, KÅL, NÖTTER OCH PASTA – enkelt och gott!

© wichmann+bendtsen

Matig sallad med lax, kål, nötter och pasta

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 100 g broccoli
  • 100 g morötter
  • 100 g rödkål
  • 45 g fullkornspasta
  • 60 g nötter, t ex pekan- och pistagenötter
  • 45 g granatäppelkärnor
  • 200 g varmrökt lax
  • 4 msk skyr
  • Lite rödbetsjuice
  • Havssalt

Så gör du

  • Skär broccoli, morötter och rödkål i grova bitar och hacka dem till fint smul var för sig i en matberedare.
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och rosta nötterna lätt på en torr stekpanna.
  • Dela granatäpplet och banka på skalet med en sked så att kärnorna faller ut.
  • Dela laxen i önskade bitar.
  • Blanda skyr med lite rödbetsjuice och smaka av krämen med lite salt. Servera salladen i två skålar och lägg upp så att alla ingredienser är synliga.