Nyttiga recept Middag Matig sall... Matig sallad med lax, kål, nötter och pasta 25 minuter 527 kcal Testa I FORMs fylliga sallad med lax, kål, nötter och pasta som är lika mättande som välsmakande. Och så är den vacker att se på - smaklig måltid! Av Anne Larsen , Signe Moesby Leth , Augusta Sørensen och Inge Eriksen 14 oktober 2021 MATIG SALLAD MED LAX, KÅL, NÖTTER OCH PASTA – enkelt och gott! © wichmann+bendtsen Matig sallad med lax, kål, nötter och pasta Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 100 g broccoli 100 g morötter 100 g rödkål 45 g fullkornspasta 60 g nötter, t ex pekan- och pistagenötter 45 g granatäppelkärnor 200 g varmrökt lax 4 msk skyr Lite rödbetsjuice Havssalt Så gör du Skär broccoli, morötter och rödkål i grova bitar och hacka dem till fint smul var för sig i en matberedare. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och rosta nötterna lätt på en torr stekpanna. Dela granatäpplet och banka på skalet med en sked så att kärnorna faller ut. Dela laxen i önskade bitar. Blanda skyr med lite rödbetsjuice och smaka av krämen med lite salt. Servera salladen i två skålar och lägg upp så att alla ingredienser är synliga. SalladPastaLaxFiskNötterKål