Grillad färsbiff med blomkål, radicchio och rädisor
Grillen kan användas året runt och ger maten en läcker smak. Här får du receptet på grillad färsbiff med tillbehör. Smaklig måltid!
Grillen kan användas året runt och ger maten en läcker smak. Här får du receptet på grillad färsbiff med tillbehör. Smaklig måltid!
Dela blomkålen i fyra delar. Värm oljan i en gjutjärnsgryta, lägg i smöret, låt det brusa upp och stek kålen ett par minuter. Sänk värmen, lägg på locket och låt blomkålen steka klart i 10 min på medelvärme.
Forma två biffar av färsen, krydda dem med salt och peppar och grilla dem.
Gör i ordning sallad och vattenkrasse.
Skär rädisorna på längden i tunna skivor, gärna på ett mandolinjärn.
Lägg upp blomkål och rädisor i radicchioblad, och lägg biffar och vattenkrasse vid sidan av.