Asiatiska köttbullar med stekta nudlar och spenat
Trött på klassiska middagsrätter? Låt dig då inspireras av det asiatiska köket och bjud familj och vänner på smakrika köttbullar med stekta nudlar och spröda grönsaker.
Trött på klassiska middagsrätter? Låt dig då inspireras av det asiatiska köket och bjud familj och vänner på smakrika köttbullar med stekta nudlar och spröda grönsaker.
Rör ihop fläskfärsen med vatten och salt.
Finhacka lök, chili och citrongräs och blanda ner i färsen ihop med soja och svartpeppar.
Forma små köttbullar och stek dem i olja.
Koka nudlarna. Koka de gröna bönorna i 3 min.
Snabbstek bönor, röd paprika i strimlor och rödlök i klyftor. Blanda i nudlarna, stek i 2 min och tillsätt böngroddar.
Stek skivor av vitlök i olja, vänd i spenat, stek snabbt och smaksätt med sesamolja.
Rulla köttbullarna i hoisin- sås och strö sesamfrön över.
Lägg upp nudlar med köttbullar på. Servera spenat till.
På vår sajt och i vår app får du bl a: