Lura snuva och hosta genom att utöva yoga.

Stärk ditt immunförsvar med yoga

Yoga kan hjälpa dig att hålla dig fri från sjukdomar.

12 januari 2015 av I FORM

Yoga stärker immunförsvaret

Norska forskare menar att yoga hjälper till att stärka immunförsvaret. I en studie fick testpersoner göra yoga och andningsövningar några gånger i veckan, medan de fick gå en promenad eller lyssna på musik de andra dagarna.

Under tiden tog forskarna blodprov som visade att de avslappnande aktiviteterna hade olika effekt på gener och immunceller – och här var alltså yoga bäst för immunförsvaret.

Håll dig vältränad och stark hela vintern

Minskar din träningsmotivation under de kalla månaderna? Det är helt normalt. Det finns dock en rad saker du kan göra för att få igång både motivationen och träningen igen. Här är de fyra bästa råden som hjälper dig att älska din träning även när det är mörkt och kallt. https://iform.se/traning/motivation-till-traning/hitta-traningsmotivation-pa-vintern

Du kan också skämma bort dig själv med ett snyggt, feminint yogaset, som består av härliga tights i uppstramande kvalitet och en mjuk och fin yogatröja med öppen rygg. Det funktionella yogasetet från Active Fit har optimal komfort och passform. Just nu kan du få yogasetet ihop med 4 nummer av I FORM och spara 937 kr.

Ja tack, visa mig erbjudandet.


Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar