Den magiska halvtimmesgränsen är absolut värd att sträva efter. Följ programmet så är du snart i mål på DIN drömtid.

Spring 5 km på under 30 minuter

I det här programmet är nyckeln till framgång att öka farten - roligare träning får du på köpet.

20 mars 2013 av I FORM

Ditt program:

Ditt program är roligt och varierat. Du ska igenom två korta, men intensiva pass varje vecka – och ett mera avslappnat.

Det är fokus på den intensiva träningen eftersom ditt program ska ge dig kondition och muskelstyrka till att springa snabbare och snabbare på en distans du redan klarar.

På I FORMs hemsida har vi löpprogram för alla nivåer – så det finns garanterat ett löpprogram för just DIG! 

Fartlek

Du kan se fram emot att springa en hel del fartlek, men du ska även i gång med en rolig form av intervallträning, nämligen pyramidintervaller, där du i varje pass först springer längre och längre intervaller och sedan kortare och kortare.

Tempot ska under varje intervall vara så hårt som du klarar. Det vill säga att intervallen på 30 sek ska fyras av som sprint, medan det längsta intervallet bara ska vara lite snabbare än ditt 5-km-tempo.

Håll paus mellan varje intervall – pausen ska vara hälften av sekundlängden på förra intervallen.

I FORM klär på dig för träning

Just nu får du en superskön och snygg, långärmad träningströja från Craft ihop med 4 nr av I FORM. Komforten är på topp med ett mycket behagligt och andningsbart material, som håller värmen samtidigt som huden kan andas. Det betyder att du kan ha tröjan till i stort sett allt – från raska promenader och cykelturer till styrketräning och yoga, och självklart när du springer. På kalla dagar är tröjan suverän som ett extra lager under löparjackan, och när vädret tillåter kan den användas ensam.

Få den snygga träningströjan ihop med 4 nummer av I FORM fullspäckat med inspiration, tips och sunda recept. Priset är ENDAST 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr). Du sparar mer än 600 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar