Följ bara I FORMs träningsprogram så är du snart i mål på DIN drömtid på 5 km! © iStock

5 km - kom i mål på drömtiden

Vilken är din drömtid på 5 km eller är drömmen kanske bara att ALLS kunna springa 5 km? Här hittar du löpprogram till din nivå.

20 mars 2013 av I FORM

I FORMs egen löpexpert Martin Kreutzer skapat tre 5-km-program som ger dig alla möjligheter att bli bättre på den distansen – och det gäller oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad löpare.

Det fantastiska med 5-km-distansen är ju att alla kan vara med.

Spring 5 km utan att stanna

Spring 5 km på 30 minuter

Spring 5 km på 25 minuter

5 km på 3 sätt

Som nybörjare i vanlig god form kan du klara att träna upp dig till att genomföra 5 km utan pauser, medan den garvade löparen i gengäld kan hitta massor av utmaningar i att sätta upp mål för att få en tid som är bättre än förra året.

Ska 5-km-distansen springas så fort som möjligt kräver det absolut både viljestyrka, förmåga att pressa sig själv och en del seriös träning för att nå ditt mål.

På I FORMs hemsida har vi löpprogram för alla nivåer – så det finns garanterat ett löpprogram för just DIG! 

Sätt upp ett mål med din träning nu, beställ ett startnummer och börja träna.

Du får ingen bättre motivationsfaktor för att komma ut genom dörren och njuta av din träning än tanken på att du snart ska springa i mål med armarna högt över huvudet.

Vill du också veta och förbättra ditt konditionsvärde? Utmana då dig själv med ett Coopertest. 

I FORM klär på dig för träning

Just nu får du en superskön och snygg, långärmad träningströja från Craft ihop med 4 nr av I FORM. Komforten är på topp med ett mycket behagligt och andningsbart material, som håller värmen samtidigt som huden kan andas. Det betyder att du kan ha tröjan till i stort sett allt – från raska promenader och cykelturer till styrketräning och yoga, och självklart när du springer. På kalla dagar är tröjan suverän som ett extra lager under löparjackan, och när vädret tillåter kan den användas ensam.

Få den snygga träningströjan ihop med 4 nummer av I FORM fullspäckat med inspiration, tips och sunda recept. Priset är ENDAST 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr). Du sparar mer än 600 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar