Gå ner i vikt med tabata: Här är träningsserien som sätter fart på förbränningen

Med tabata-träning ska du ge järnet, och du kommer i bra form på rekordtid.

TABATA. Förbered dig på en intensiv och effektiv omgång träning med inlagda pauser. Tabata är kul – och innan du vet ordet av är träningen överstökad.

© iStock

Vill du gå ner i vikt, men har inte tid att gå till det lokala gymmet flera gånger i veckan? Då är tabata-träning något för dig!

Programmen består av 3 övningar och vara bara 15 minuter totalt. Det är allt vad du behöver för att komma i form – och det funkar! Du kan dessutom träna hemma, ute eller var det nu passar dig.

Testa den effektiva träningsserien “Gå ner i vikt med tabata”, som garanterat får upp pulsen och ökar din förbränning

Gå ner i vikt med tabata 2

Du ska bara göra 3 enkla övningar, och efter 12 minuters träning har du klarat av dagens träning. Kom igång gratis och få tillgång till programmet nu

Gå till träningspasset här.

Gå ner i vikt med tabata 3

Se fram emot starka låt, spänstig rumpa och armar som utan problem bär tunga matkassar upp och ner för trapporna. Programmet ger dig alltihop. Kom igång gratis och få adgang til programmet nu.

Gå till träningspasset här.

Gå ner i vikt med tabata 4

En stark och stabil core gynnar dig både i vardagen och vid träning. Med det här tabata-programmet är det precis vad du kan se fram emot. Kom igång gratis och få tillgång till programmet nu.

Gå til træningen her.

Gå ner i vikt med tabata 5

Har du en hektisk vardag så har vi det perfekta träningsprogrammet. Med de här supereffektiva intervallerna kommer du nämligen i form på mindre än en kvart. Kom igång gratis och få tillgång till programmet nu.

Gå till träningspasset här.

Gå ner i vikt med tabata 6

20 sekunders arbete och 10 sekunders paus. Så enkelt är intervallprogrammet, som med bara 3 effektiva övningar tränar hela kroppen. Kom igång gratis och få tillgång till programmet nu

Gå till träningspasset här.

Ofta ställda frågor

Utvidga punkterna för att läsa mer.

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

Du kan få tillgång till I FORMs digitala universum på iPhone och iPad, Androidtelefoner, surfplattor och PC eller Mac. Obs att du måste ha iOS 9 eller nyare på iPhone och iPad, medan du på Android ska ha OS 5 eller nyare.

Kan jag använda min inloggning på mer än en enhet åt gången?

Kan jag använda min inloggning på mer än en enhet åt gången?

Ja, när du prenumererar på I FORM har du tillgång på upp till fem enheter i taget.

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Du kan casta videon till teven om du har en Apple TV.
Tryck bara på ikonen i nedersta högra hörnet på din iPhone eller iPad, välj din Apple TV på listan och träna framför teven.

var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

  1. Gå till framsidan av I FORMs onlineträning
  2. Scrolla ner lite på sidan. Här kan du hitta program till olika kroppsdelar, program utan hopp och program där du ska använda specifik utrustning.

*Få full tillgång till en digital prenumeration på I FORM. Endast 79 kr/månad. Kom igång gratis

Är du redan prenumerant? Logga in här.

Få alltihop i I FORMs app

Visste du att du som prenumeration även har tillgång till träningspassen i vår app I FORM - träning och nyttig mat? Här kan du spara dina träningspass, så att du enkelt kan hitta dem igen. Du har också möjlighet att följa I FORMs nyttiga veckomenyer och få tillgång till massor av goda recept. Läs mer här.