5 saker vi alla tänker på gymmet

De flesta av oss önskar nog att vi skulle älska varenda minut på gymmet. Vi har satt ihop en lista över några av de tankar vi tänker på gymmet.

Kvinnor som tränar

Det finns inte en chans att jag bara har stått i crosstrainern i fyra minuter. Det känns minst som det tredubbla. Det måste vara något fel med klockan – och även kilometerräknaren, ser jag nu.

Nu klappar jag snart till instruktören. Vi är faktiskt några som har varit uppe sedan väldigt tidigt imorse. Dessutom borde jag både få en medalj och en bamsekram för att jag ens lyckats ta mig till det här passet!

LÄSARFAVORIT: Kari Traa löparjacka + 3 nr av I FORM – BARA 99:– ! Klicka här >>

Är det någon som märker om jag slutar springa redan nu? Det är väl ingen som kommer ihåg att jag klev upp på löpbandet för bara sex minuter sedan. Jag har dessutom sprungit intensivt och så kan man ju inte hålla på för länge. Jag skulle också kunna stanna upp och ta mig för knäet, som om jag hade en gammal skada som gör ont – det kör vi på!

Jag behöver verkligen nya träningskläder. Hur ska jag någonsin kunna träna ordentligt i de här tightsen. Jag förtjänar en shoppingtur där jag kan köpa lite snygga träningskläder. Det skulle göra det mycket lättare att komma iväg och träna och nå alla mina träningsmål.

Jag ska aldrig mer äta gluten! Eller grädde, sås eller dressing. Det kommer aldrig att löna sig att lägga alla de här timmarna på gymmet, om jag sedan stoppar i mig en massa dålig mat. Nu sticker jag hem och äter min spaghetti carbonara och så börjar jag med mitt nya sunda liv imorgon.