50 g choklad (70 %)
1 knivsudd saltt
- Vänd popcornen i salt.
- Smält chokladen över ett vattenbad, och häll över popcornen.
- Rör runt grundligt, så att chokladen fördelas på alla popcornen.
- Sprid ut på en bakplåt, och låt chokladen stelna.
Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs mer50 g choklad (70 %)
1 knivsudd saltt
Få de bästa träningstipsen, de läckraste recepten och de senaste hälsorönen.
JUST NU: Få 6 gratis hemmaträningsprogram när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Gläd dig åt att komma i toppform och boosta din förbränning med världens bästa övningar!
Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer