250 kcal - så mycket energi får du i dig av dessa wraps, liksom alla andra måltider i I FORM-kuren.

Recept: Heta salladswraps med kyckling & skyrkräm

Ät läckra salladswraps med kyckling och skyrkräm som lunch eller mellanmål på eftermiddagen.

14 november 2013 av I FORM

I FORM-kuren

1 person

80 g kycklingfilé
1 tsk extra jungfruolja
Havssalt och nymalen svartpeppar
50 g hjärtsallad
50 g San Marzano-tomater
10 g rödlök
1 tsk extra jungfruolja
50 g skyr
1 tsk kallpressad rapsolja
50 g blomkål
5 g färsk ingefära
Lite citronsaft

Gör så här

  • Stek kycklingfiléerna i 1 tsk olivolja. Krydda med salt och peppar.
  • Skölj och torka salladsbladen.
  • Skär tomatköttet (avlägsna kärnorna) i små tärningar och hacka rödlöken riktigt fint. Blanda lök- och tomathacket med 1 tsk olivolja. Krydda med salt, peppar och lite citron.
  • Rör ihop skyr med rapsoljan, grovriven blomkål och finriven ingefära. Smaka av med salt, peppar och citron.
  • Servera salladsbladen med kycklingen, tomatsalsan och skyrkrämen.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

På vilket sätt gör du störst insats för klimatet?


I FORM tipsar