250 kcal - så mycket energi får du i dig av dessa wraps, liksom alla andra måltider i I FORM-kuren.

Recept: Heta salladswraps med kyckling & skyrkräm

Ät läckra salladswraps med kyckling och skyrkräm som lunch eller mellanmål på eftermiddagen.

14 november 2013 av I FORM

I FORM-kuren

1 person

80 g kycklingfilé
1 tsk extra jungfruolja
Havssalt och nymalen svartpeppar
50 g hjärtsallad
50 g San Marzano-tomater
10 g rödlök
1 tsk extra jungfruolja
50 g skyr
1 tsk kallpressad rapsolja
50 g blomkål
5 g färsk ingefära
Lite citronsaft

Gör så här

  • Stek kycklingfiléerna i 1 tsk olivolja. Krydda med salt och peppar.
  • Skölj och torka salladsbladen.
  • Skär tomatköttet (avlägsna kärnorna) i små tärningar och hacka rödlöken riktigt fint. Blanda lök- och tomathacket med 1 tsk olivolja. Krydda med salt, peppar och lite citron.
  • Rör ihop skyr med rapsoljan, grovriven blomkål och finriven ingefära. Smaka av med salt, peppar och citron.
  • Servera salladsbladen med kycklingen, tomatsalsan och skyrkrämen.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar