Nyttiga recept Middag Vattenmelo... Vattenmelonsallad med fetaost och valnötter 15 minuter 232 kcal Få en smak av sommaren med den här fräscha och välsmakande salladen. Den tar bara 15 minuter att göra. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 17 augusti 2016 Vattenmelonsallad med fetaost och valnötter Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 10 halva valnötskärnor 100 g spetskål Havssalt 1 tsk extra jungfruolja 50 g frisésallad, alternativt roman- eller hjärtsallad 300 g vattenmelon 1 näve ärtskott 1 näve mynta 1 näve vattenkrasse 50 g fetaost Lime Så lagar du vattenmelonsallad Rosta valnötskärnorna lätt i en torr panna. Skär spetskålen fint och blanda den med lite salt och olja. Skölj och slunga salladen och blanda den med spetskålen. Skär vattenmelonen i trekanter. Skölj och slunga de tre örtkryddorna. Lägg upp spetskålen och salladen med melon, valnötter, smulad fetaost, örtkryddorna och en skvätt lime. VattenmelonSalladVegetarisk matMelon