- Rör ihop en kräm av kvarg och rapsolja. Smaksätt med tomatpuré, worchestershire, lite citronskal och -saft samt salt och peppar. Ställ i kylen.
- Skala de vita sparrisarna. Koka dem i ca 7 min i lättsaltat vatten med lite rapsolja i.
- Bryt av och skär till ändarna på de gröna sparrisarna. Koka i 1 min. Vira in alla sparrisar i en ren kökshandduk.
- Badda fisken torr. Rulla ihop två filéer och bind ihop med snöre. Pochera i lättsaltat vatten, dvs låt sjuda under kokpunkten, i ca 8–10 min, och lägg på en handduk. Stek de andra två filéerna i smör i ca 2 min på varje sida, och krydda med salt och peppar.
- Lägg upp salladen med den stekta fisken. Ta bort snöret från den pocherade och lägg den över. Servera med sparris, citronklyftor och kräm. Toppa med rom, räkor och krasse.
LÄS OCKSA: Allt du behöver veta om stenbitsrom