Rödspätta med broccoli och tomat
Laga en nyttig och välsmakande rödspätta med vitlökschips, broccoli och tomat på bara 30 minuter.
Laga en nyttig och välsmakande rödspätta med vitlökschips, broccoli och tomat på bara 30 minuter.
Skär limefrukten i halva, finaskivor.
Skala vitlöksklyftornaoch skiva fint på mandolinjärn.
Stek gyllene i olivolja i enpanna och lägg chipsen på litehushållspapper.
Salta lätt.
Skär tomaterna i halvoroch lägg i en ugnsfast form.
Gå igenom fisken efter ben ochlägg filéerna på ett ugnsfast fatmed bakplåtspapper.
Ställ in tomater och fisk i 200grader i ugnen i 10 minuter.
Gör i ordning broccolin, läggden i en gryta, salta lätt, droppai lite rapsolja och häll kokandevatten över.
Koka upp precisinnan det är dags att serveraoch låt broccolin rinna av.
Lägg upp den saftiga fiskenmed fina limeskivor, vitlökoch nymalen svartpepparsamt tomater och broccoli vidsidan av.
På vår sajt och i vår app får du bl a: