Nyttiga recept Middag Tonfisk me... Tonfisk med couscous, späd spenat och het kokoskräm 30 minuter 599 kcal Flytta grillaftonen till tropikerna med denna fräscha fiskrätt. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 11 juli 2016 Tonfisk med couscous, späd spenat och het kokoskräm Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 tonfiskkotletter ½ msk extra jungfruolivolja Havssalt och nymalen svartpeppar 100 g couscous 150 g babyspenat ½ röd chili ½ liten bunt koriander 2 limefrukter Kokoskräm ½ liten burk kokosmjölk Saften från 2 limefrukter ½ msk grön curry (smaka dig fram) ½ tsk agavesirap Så gör du: Gnid in tonfisken med olja och salta och peppra så att den är redo för grillen. Koka couscous enligt anvisningen på förpackningen och låt den svalna. Skölj och slunga spenatbladen torra. Skär chilin i ringar. Mixa kokoskrämen och smaka av. Grilla fisken 2–3 minuter på varje sida eller till önskad ”rödhetsgrad”. Lägg upp fisken på ett lager av spenat, couscous och chili. Lägg upp koriander och lime högst upp och servera kräm och bröd till. LÄS OCKSÅ: Tonfiskröra – enkelt och nyttigt recept utan majonäs Fisk