Nyttiga recept Middag Sensommars... Sensommarsallad med avokado, plommon och räkor 25 minuter Läcker sallad med gröna plommon och asiatiskinspirerad dressing. Av Michelle Kristensen 19 juli 2016 Piffa till dina sallader med sensommarens frukter och grönsaker. Sensommarsallad med avokado, plommon och räkor Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ¼ frisésalladshuvud (110 g) 50 g gröna urkärnade plommon ½ radicchio salladshuvud (220 g) 4 stora rädisor (100 g) 1 stora avokado 200 g jätteräkor tsk färskhackad chili ½ tsk olivolja Dressing ¼ dl mandelsmör (alt jordnötssmör) 2 msk vatten ½ msk tamari ½ knivsudd stevia ½ msk äppelcidervinäger ¼ tsk färsk finhackad ingefära Så gör du Skala räkorna. Tillsätt i olja och finhackad lök i stekpannan och stek räkorna i 5 minuter. Skölj alla grönsaker och plommon. Skär radicchion fint och skär resten av grönsakerna samt frukten som du önskar. Lägg alla ingredienser till dressingen i en matberedare och kör den tillsmassan är slät. Lägg upp alla grönsaker och plommon och fördela räkorna ovanpå och avsluta med dressingen. RäkorPlommonAvokado