Nyttiga recept Lunch Inbakad ko... Inbakad korv med gurksallad och minigrönsaker 45 minuter 383,5 kcal Imponera på din picknick med hemmagjord inbakad korv, gröna tillbehöv och kanske chokladmjölk. Av Michelle Kristensen 19 juli 2016 Inbakad korv med gurksallad och minigrönsaker Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 kvalitetskorvar Deg ⅓ litet blomkålshuvud, 300 g 1 ägg ¼ tsk salt ¼ tsk bakpulver ⅓ dl finmalet mandelmjöl ¼ dl krossat linfrö ⅓ dl rågmjöl Gurksallad ¼ gurka ⅓ dl vatten ½ dl vinäger ½ tsk havssalt ⅓ nypa stevia Nymalen peppar Currytomat-dipp 46 g tomatpuré ¼ tsk havssalt ¼ tsk chili ¼ tsk curry Senapsdipp ⅓ dl skyr ½ tsk stark senap ⅓ tsk curry Havssalt och nymalen peppar Dryck: Chokladmjölk 4 dl sojamjölk 3⅓ färska dadlar ⅓ tsk vaniljpulver 1½ msk kakao Tillbehör 66 g grönt Så gör du Blanda lagen till gurksalladen och skiva gurkan tunt på ett mandolinjärn. Låt skivorna dra i lagen – gärna över natten. Smula blomkålen i en matberedare. Tillsätt de resterande ingredienserna till degen och blanda väl. Dela degen i 6 bitar och rulla varje degbit runt en korv. Grädda korvrullarna i ugnen på 175 grader varmluft, cirka 25 minuter. Rör ihop ingredienserna till tomatdippen och senapsdippen och blanda chokladmjölken. Fullkorn