Nyttiga recept Middag Quinoa-tab... Quinoa-tabbouleh med gurka och pumpakärnor 20 minuter 577 kcal Quinoa är en proteinrik superfood. De små fröna är fyllda med nyttigheter, och här bjuder vi på ett recept på quinoa-tabbouleh, som bara tar 20 minuter att laga. Smaklig måltid! Av Anne Larsen 21 augusti 2019 Kan du inte heller få nog av supernyttig quinoa? Här är ännu ett recept att prova. © wichmann+bendtsen Quinoa-tabbouleh med gurka och pumpakärnor Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 200 g quinoa 2 msk extra jungfruolja 2 msk pumpakärnor 4 salladslökar ½ gurka 1 näve bredbladig persilja 1 näve mynta Havssalt Svartpeppar, färskmald 1 lime, saften Så gör du Skölj och koka quinoan efter förpackningens anvisningar. Låt quinoan svalna och blanda den med olivolja. Rosta pumpakärnor och skär salladslöken fint. Skala gurkan, kärna ur den och skär resten i tärningar. Hacka persilja och mynta fint. Blanda allt i en stor skål och pressa limesaft över. Krydda med salt och peppar. Näringsinnehåll per person: GurkaQuinoaVegetarisk mat