Melonsallad med jordgubbar, ruccola och parmesan

10 minuter
127 kcal

Vacker och god sallad med melon, jordgubbar, ruccola och parmesan - en sallad som pryder sin plats på bordet och samtidigt smakar fantastiskt.

Skål med sallad på melon, jordgubbar, ruccola och parmesan

MER SOMRIG – kan en sallad knappast bli. Perfekt till en härlig grillkväll på verandan.

© wichmann+bendtsen

Melonsallad med jordgubbar, ruccola och parmesan

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 33 g ruccola
  • 133 g jordgubbar
  • 133 g cantaloupemelon
  • 33 g parmesan
  • Lite havssalt
  • Svartpeppar, nymalen
  • ½ tsk balsamico

Så gör du

  • Lägg ruccola på ett fat.
  • Skär jordgubbar och melon i önskade storlekar och lägg ovanpå ruccolan.
  • Fördela hyvlad parmesan på toppen, salta och droppa på mörk balsamico.

TIPS! Du kan också använda glace. Koka innehållet från en flaska balsamico till ¹/³ , så att vätskan reduceras. Låt svalna. Klart!

TIPS! Få fler förslag till FODMAP-recept.