Frukt i maten kan vara det som gör hela rätten. Kalvstek och potatis är goda i sig själva, men här toppar vi med persikor och ostronskivling. Smaklig måltid!
Skär ostronskivlingen fint och stek den i olivolja. Salta och peppra.
Skär persikorna i fina klyftor och stek dem lätt tillsammans med svampen. Häll i vinäger och koka upp med persikorna och svampen. Smaksätt med salt och färskmald peppar.
Badda köttet med hushållspapper. Värm upp olivolja i en panna och lägg i smöret . Stek köttet på bägge sidorna till önskad rödhet, vilket är ca 4–5 min på vardera sidan beroende på köttets tjockhet. Tryck med fingret på köttet, ju mjukare, desto rödare är det.
Mosa de kokta potatisarna lätt, ringla rapsolja över och strö sedan persilja och mynta över.
Lägg upp köttet med svampen och persikorna och lägg potatisen bredvid.