Nyttiga recept Middag Hamburgare... Hamburgare med portabellosvampar 20 minuter 475 kcal Portobellosvampen fungerar som en perfekt botten i denna läckra och sunda burgare. Av I FORM-redaktionen 10 juli 2014 HAMBURGARE MED PORTABELLOSVAMPAR Här hittar du 5 hälsosamma alternativ till dina snabbmatsfavoriter. Hamburgare med portabellosvampar Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 250 g nötfärs (max 7 procent fett) 4 portabellosvampar 100 g rödbetor Guacamole 1 liten avokado ½ tomat 2 färska dadlar (ta ur kärnan) ½ vitlöksklyfta ¼ liten rödlök 1 krm cayennepeppar ¼ tsk salt 4 salladsblad 1 tomat ¼ rödlök Gör så här Kör alla ingredienserna till guacamolen i en hushållsassistent eller mixer och lägg avokadopastan på insidan av en portabellosvamp. Riv rödbetorna. Stek en burgare av mager nötfärs och lägg rödbetsrivet ovanpå. Om du vill, toppa med fler grönsaker. Lägg ytterligare en portabellosvamp ovanpå som lock. NötköttSvamparRödbetorLow carbBurgareAvokado