Nyttiga recept Middag Fullkornsr... Fullkornsrulle med kryddigt kött, grönsaker och vitlöksdressing 30 minuter 580 kcal Älskar du också kebab? Testa vår goda och nyttiga version av den populära snabbmaten. Av Michelle Kristensen 23 augusti 2021 FULLKORNSRULLE MED KRYDDIGT KÖTT, GRÖNSAKER OCH VITLÖKSDRESSING - ett nyttigt och gott alternativ till kebabrulle © wichmann+bendtsen Fullkornsrulle med kryddigt kött, grönsaker och vitlöksdressing Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 1 lök ½ tsk malen koriander ½ tsk malet fänkålsfrö ½ tsk malen spiskummin 1 tsk peppar 1 fett vitlök 1 nypa chiliflakes ½ tsk paprikapulver 1 msk olivolja 2 oksebøffer a 150 g _SE 1 dl skyr eller yogurt naturel _SE 1 fett vitlök Havssalt peppar 2 fullkornstunnbröd 1 tomat 1 gurka 1 rödlök Pressad lime Ev lite färsk koriander Så gör du Strimla lök och blanda kryddor och olja i en skål. Låt köttet marinera i lagen med strimlad lök i 15 min. Rör ihop en vitlöksdressing av skyr, 1 vitlöksklyfta, salt och peppar. Skär tomat, gurka och lök i önskade storlekar. Stek kött och lök kort vid hög värme och låt köttet vila i cirka 5 min. Skär köttet i strimlor. Värm tunnbröden och fördela kött, grönsaker och dressing på bröden. Droppa över lime och servera ev med koriander, rulla ihop och servera direkt. WrapsFullkornNötköttVitlök