Så får du in mer grönsaker i lunchen

Vi vet alla hur det är med lunchen som kan kännas tråkig och urvattnad. Med I FORMs guide boostar du din hälsa med gröna alternativ.

21 oktober 2013 av I FORM

Testa till exempel...

  • Rågbrödssandwich där den övre brödskivan är ersatt med en eller två skivor squash. Skiva din squash på längden så du får långa skivor. Lägg till exempel ihop med riven spetskål och tonfisksallad med rödlök och kapris.
  • Spetskålswrap med kyckling och pesto gjord på grönkål. Till kan du servera lätt ångkokta broccoli-buketter blandade med lite getost.

  • Lunchsallad – gärna med alternativa och lite nya ingredienser. Gör till exempel en sallad med finskurna, råa jordärtskockor, granatäppelkärnor och en god dressing av olivolja, dijonsenap, honung, salt och lite vatten. Strö över pumpakärnor.

  • Rågbrödssandwich med köttbullar med riven palsternacka och ärtpuré som smör.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar