Meditation på 1, 5 och 15 minuter

Bara en liten stunds lugn och ro kan göra underverk för både kropp och hjärna. Via meditation får du en välbehövlig paus och det behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Här får du tre meditationsövningar som du kan göra på kort tid obeoende på var du är.

Kvinna mediterar, dator och kaffe bredvid

BEHÖVER DU TA EN PAUS? Då har du kommit rätt.

Ta en paus från dina tankar

Bara en kort stunds lugn och ro kan göra underverk för både kropp och knopp - speciellt när du har en hektisk vardag med hög stressnivå.

3 övningar i en hektisk vardag

Dessa tre enkla meditationsövningar är skräddarsydda för att passa in i en hektisk vardag. En minut räcker för att ge hjärnan en välbehövlig paus – och dagar när du har mer tid över kan du varva ner helt genom att klämma in en paus på 15 minuter. Övningarna kan göras överallt där du har möjlighet att vara för dig själv en stund. Slappna av och sätt dig ner med rak rygg utan att sjunka ihop. Du kan även lägga dig ner men undvik att slumra till. Slut ögonen och knyt händerna i knäet innan du börjar.

Läs mer om meditation för nybörjare här.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background