Hjälp - varför går jag inte ner?

Har du upplevt att vikten snabbt går ner i början, för att sedan helt plötsligt stå stilla, och det långt innan drömvikten uppnåtts.

Vill du gå ner i vikt? Läs om olika metoder här >

Läs då vidare och få svar på hur du bryter ner barriären och kommer vidare med din viktminskning.

Många kvinnor som vill uppnå en viktminskning upplever att de första fem kilona försvinner av bara farten. Men sedan börjar det gå trögare – alltför trögt – att tappa kilon och plötsligt står vågen stilla även om du motionerar och äter precis som du ska.

Det är få saker som kan vara så frustrerande som att vågen visar samma vikt oavsett om man gör allt rätt. Många mister motivationen och återfaller till osunda vanor som gör att de försvunna kilona snabbt är tillbaka. Det är därför viktigt att inte ge upp vid denna kritiska tidpunkt – det finns nämligen hjälp att få.

Sensekuren – äntligen en diet som fungerar

Ge inte upp

Genom att tänka till lite extra, göra små justeringar och anstränga dig lite mer kan du effektivt få fart på viktminskningen igen. Se här vilka de typiska skälen är till att vikten står stilla, och få recept på hur du kommer vidare så att kilona fortsätter försvinna.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background