Gå ner i vikt – I FORMs experter lär dig metoderna som fungerar

Gå ner i vikt enkelt, snabbt och hållbart samtidigt som du håller humöret på topp. Hemligheten bakom att lyckas gå ner i vikt handlar flera komponenter. I FORMs experter har recepten, kostplanerna och tipsen som hjälper dig att lyckas.

I FORM hjälper dig att gå ner i vikt med skräddarsydda kostplaner och recept.

Gå ner i vikt med I FORM – garanterad framgång och hållbart resultat

I FORM vet hur du ska göra för att gå ner i vikt och - lyckas hålla den nere. Våra kostexperter har mångårig erfarenhet att hjälpa personer i alla åldrar gå ner i vikt och har tagit fram hundratals recept och kostplaner som garanterar att du håller dig glad och mätt hela dagen.

Gå ner i vikt med färdiga kostplaner och recept

Ibland kan det vara enklare att gå ner i vikt om man har fasta kostplaner och recept att följa. I FORMs kreativa kostexperter har tagit fram en uppsjö med recept som passar perfekt för dig som vill gå ner i vikt utan att göra avkall på det goda. Vad sägs till exempel om att njuta av pizza, hambugare och sushi - samtidigt som du kan gå ner i vikt?

Gå ner i vikt - garanterad viktminskning med I FORM Kostdagbok

Gå ner i vikt med I FORM Kostdagbok, ett digitalt viktminskningsverktyg som ger dig stenkoll på varenda kalori du stoppar i dig och förbrukar under dagen. Du kommer snabbt att upptäcka att det aldrig har varit enklare att gå ner i vikt än med I FORM Kostdagbok - klicka på länken nedan och testa den helt gratis i 5 dagar.

Gå ner i vikt med fastekur

Följer du någon av de populära fastekurerna som 5:2, I FORM-kuren eller 16:8 för att gå ner i vikt? Då behöver du variation och förnyelse för att klara kuren, det vet våra kostexperter som tagit fram recept speciellt för dina behov. Gå ner i vikt med fastekur och I FORMs goda recept som är skräddarsydda för fastekurer med måltider på 250 kcal.

Testa dig själv: Behöver du alls gå ner i vikt?

Kanske är det så att du egentligen inte behöver gå ner i vikt? Gör testet här under och få svar på hur det ligger till med din vikt.

TRÄNA och gå ner i vikt

Träning har många fördelar men du kan också träna för att gå ner i vikt - I FORMs träningsexperter visar dig vägen till framgångsrik viktminskning via träning. Kolla runt bland alla program och tips och lär dig hur du kan träna för att gå ner i vikt.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background