Få tonade muskler från topp till tå med en pilates bar

Är du redo att ta din hemmaträning till nästa nivå? Då ska du skaffa en effektiv pilates bar, som stärker och stramar upp hela kroppen.

Kvinna som tränar hemma med pilates bar

Hemmaträning är mer populärt än någonsin. Det är flexibelt, budgetvänligt och sparar tid. Speciellt om du tränar effektivt – och det vill vi hjälpa dig med!

Därför erbjuder vi nu ett helt nytt och helt genialt redskap för din hemmaträning, nämligen en pilates bar.

JUST NU: Få 4 nummer av I FORM för BARA 199 kr + GÅVA: Pilates bar – SPARA 788! + Digital guide: 15 övningar med pilates bar

En pilates bar liknar en skivstång, men tar mycket mindre plats och väger mindre. Motståndet får du av gummiband, och du kan höja intensiteten genom att spänna åt dem.

En pilates bar passar med andra ord många olika styrkenivåer och kan användas till en mängd olika övningar. Med den kan du träna varierat och effektivt och få bra resultat (och hög motivation!), även om du "bara" tränar hemma.

Se videon här nedanför och lär dig mer om hur du använder ditt nya redskap till hemmaträningen.

Självklart hjälper vi dig också att komma igång, för tillsammans med din pilates bar får du en digital guide till 15 övningar med pilates bar.

Guiden innehåller bl.a. fantastiska alternativ för dig som inte kan (eller inte vill) göra armhävningar och några rumpövningar som – bokstavligen – kickar a**. Och självklart har vi inte glömt magen…

Men du kan få ännu mer hjälp med din hemmaträning!


Du får 4 nummer av I FORM direkt i din brevlåda. Här ger vi dig ständigt ny kunskap och motivation som du kan använda i din träning – eller i köket.

Du får tillgång till I FORM:s digitala universum – inklusive den fantastiska appen – som innehåller mer än 100 träningsvideor. Vi lovar att du inte kommer att få slut på idéer för din hemmaträning inom den närmsta tiden.

Hoppa till I FORMs träningsuniversum och utforska våra många träningsvideor här.

Så... är det inte dags för ett nytt redskap i hemmagymmet? Vi tror att det kommer att göra skillnad för både variationen, motivationen och inte minst effektiviteten.