10 goda skäl att träna hemma

Skyll inte på dåligt väder eller tidsbrist; det finns mängder med goda skäl att träna hemma.

  • 1. Du är oberoende av vädretNär trottoarer och skogsstigar är leriga och hala får du lätt spänningar i axlarna när du springer eftersom du är rädd för att halka i sörjan. Det kan också vara svårt att hitta motivation till att alls komma i väg. Den sortens väderleksrelaterade problem slipper du helt när träningsutrustningen står klar hemma och väntar.
  • 2. Du blir fysiskt starkareDe muskler som du tränar upp kommer dig till godo i många andra sammanhang. Fitness stärker kroppens förmåga att klara det du ber den om och ger dessutom ett överskott av energi.
  • 3. Du får ökat självförtroendeMan mår bättre när man lyckas med något. Kroppens reaktion på ditt psyke efter motion är välbefinnande och energi!
  • 4. Du sover bättreMotion förbättrar kroppens möjligheter att hantera stress. Sömnsvårigheter är ofta ett av de första symptomen på begynnande stress. Efter ett motionspass sover du mycket bättre.

Träna hemma med I FORM

  • 5. Du bevarar ett starkt skelettRegelbunden motion stärker skelettet och du minskar risken betydligt för att bli en skröplig gammal gumma eller gubbe som lätt bryter höfter och ben.
  • 6. Du undviker hjärtkärlsjukdomarDe hälsomässiga fördelarna går inte att förbise och de "hemlagade" är precis lika bra som de som förvärvats utomhus och dom som du bygger upp på ett gym. Kanske får du belöningen först om 20-30 år då du slipper alla de små skavanker som brukar dyka upp. Med regelbunden motion kan du, rent statistiskt, faktiskt lägga många goda år till ditt liv.
  • 7. Du håller vikten under kontrollDet är svårt att hitta en ursäkt att hoppa över ett träningspass när maskinen står där och väntar. Du påminns hela tiden om träningen. Uthållighet är en av de viktigaste faktorerna när det gäller att bli framgångsrik med viktminskning - och att hålla vikten.
  • 8. Du får mer energi i vardagenDu styr själv din träning och slipper konfronteras med en tränares åsikt om hur du ska träna. Tränar du hemma kan du bygga upp en kanonform från grunden - du kan välja att träna lätt och lite men med kvalitet. I början har du kanske bara energi så det räcker för 2 minuter, men efter ett par månader har de 2 minuterna blivit 30. Din nya energinivå kommer du att ha nytta av i många sammanhang.
  • 9. Du kan ha oregelbundna arbetstiderEn växande skara arbetar på andra tider än mellan 9 och 5, många av oss flexar. Då kan det vara svårt att hålla sig till fasta träningstider på ett gym. Tränar du däremot hemma kan du anpassa motionstiden istället för att vara slav under den.
  • 10. Du kan inte skylla på barnenHemmaträning sparar utgiften till barnvakt. Du får mer tid tillsammans med barnen samtidigt som du är en sund förebild. Att du mår fysiskt och psykiskt bra är lika viktigt för dina barn som för dig själv.

Därför är det viktigt vilka kläder du tränar i ...

Du känner kanske igen dig i något av detta från din träning: Axelband som inte sitter på plats, en svettig tröja som klibbar fast mot ryggen och tights som hela tiden halkar ner och som du drar upp för sjuttiofemte gången. Då är det nog dags att du unnar dig själv lite nya träningskläder.
Just nu får du ett par stilrena träningstights med hög midja och en snygg, löst sittande träningstopp i TOPPKVALITET + 4 nummer av I FORM, fylld med inspiration för en sundare vardag, effektiva träningsprogram och läckra recept för endast 149 kr plus 49,50 kr i porto (totalt 198,50 kr). Men skynda dig, ett så bra erbjudande tar snabbt slut.

Ja tack, visa mig erbjudandet NU!