Denna magövning ger dig snygga magmuskler

Vem vill inte ha synliga och snygga magmuskler? Prova denna supereffektiva övning!

Kvinde med sicpack

Oavsett om sommaren snart är här, eller om du fortfarande värmer dig i tjocka tröjor medan kylan biter sig kvar i dina kinder så är en vältränad och platt magenågot som de flesta drömmer om.

Denna övning känner du garanterat till sedan tidigare. Den innehåller dock en liten justering som gör stor skillnad när du verkligen vill ha synliga och snygga magmuskler.

Du känner säkert redan till övningen Russian Twist, som verkligen får magmusklerna att svida. Genom att både lyfta benen OCH lägga till en viktskiva till övningen uppnår du plötsligt ett annat och ännu bättre resultat.

Sätt dig på golvet med böjda ben och fötterna ihop samt lyfta från golvet. För att hålla balansen är det en stor hjälp om du även spänner magen. Håll en boll eller vikt i händerna framför bröstet och vrid överkroppen från sida till sida. Gör en ultrakort paus och titta åt samma håll som du vrider kroppen åt.

Det är viktigt att din överkropp är cirka 45 grader från golvet, så du varken ligger ner eller sitter upp helt. Återigen, kom ihåg att spänna magen när du gör den här övningen. Då får du mycket större effekt och håller samtidigt balansen.

Gör övningen 3x15 gånger!

Kolla också in den här korta filmen, som visar hur du ska göra!

Er du én af dem, der gerne vil af med topmaven? Så er denne øvelse lige noget for dig. God fornøjelse!

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background