Kvinna i träningskläder på gymmet

Har du tappat sugen?

© Jakob Helbig

Så kommer du igång med träningen (igen)

Har du haft en period med lite mindre träning och lite mer slappa och ta det lugnt? Drömmer du om att hitta träningsglädjen igen? Då finns det hjälp att hämta här.

25 januari 2018 av Inge Ø. Eriksen

Kickstarta träningen med 5 enkla tips

1. Skaffa en träningskompis.

Har du bokat tid med en träningskompis är chansen större att träningen blir av. En kompis gör också träningen roligare och trevligare. Kör gärna små tävlingar mot varandra, för kom ihåg att ni är där för att träna. Prata kan ni göra efteråt i omklädningsrummet.

BRA ERBJUDANDE: Just nu får du en snygg, långärmad träningströja från Craft – perfekt till allt från raska promenader till styrketräning och löpning + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr).

2. Sätt upp ett rimligt mål. 

Det är bra att ha ett mål för träningen, men ha inte för bråttom. Det är mycket bättre att ha ett mål om att t ex gå ner två kilo på en månad än 10 kilo på obestämd tid.

3. Prova något nytt. 

Det kan ju bli lite tråkigt i längden om du alltid går på samma pass. Ge dig själv en utmaning och prova regel­bundet ett nytt pass. Vem vet, kanske faller du för yoga, boxning eller crossfit? För dig som annars tränar i maskiner är det också bra att byta mellan olika maskiner och redskap. Och kanske till och med prova ett styrketräningspass för att på det viset få inspiration till nya övningar. Genom att variera din träning minskar du också risken för skador.

4. Anlita en PT. 

En personlig tränare kan ge dig inspiration till nya övningar och träningsredskap. Hon kan hjälpa dig att träna med rätt intensitet så att du får maximal utdelning på din träning. En PT kan också hjälpa dig att sätta upp mål för din träning och göra en plan för hur du når det.

5. Det ska vara roligt. 

Om du hatar att springa så acceptera bara att det är så, sluta springa och välj istället t ex zumba. Det allra viktigaste är att du tycker att det är roligt att träna – annars håller det inte i längden.. 

I FORM klär på dig för träning

Just nu får du en superskön och snygg, långärmad träningströja från Craft ihop med 4 nr av I FORM. Komforten är på topp med ett mycket behagligt och andningsbart material, som håller värmen samtidigt som huden kan andas. Det betyder att du kan ha tröjan till i stort sett allt – från raska promenader och cykelturer till styrketräning och yoga, och självklart när du springer. På kalla dagar är tröjan suverän som ett extra lager under löparjackan, och när vädret tillåter kan den användas ensam.

Få den snygga träningströjan ihop med 4 nummer av I FORM fullspäckat med inspiration, tips och sunda recept. Priset är ENDAST 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr). Du sparar mer än 600 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar