Här är de 5 mest populära träningsprogrammen

Vilka träningsprogram från I FORM är populärast? Är det mage, rumpa eller armar – eller lite av allt på samma gång? Se de 5 allra mest populära träningsprogrammen som ger synliga resultat här. 👇

De här 5 träningsprogrammen gillar I FORMs användare allra bäst

© Jakob Helbig

Få tonade armar på 8 veckor

Vill du strama upp armarna? Gör som vår testperson och träna och ät efter vårt [träningsprogram och kostjusteringar](https://iform.se/traning/styrketraning/fa-tonade-armar-pa-8-veckor). På bara 8 veckor kommer du att kunna se resultat. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till programmet nu.

© Wichmann+bendtsen

Öka din förbränning med 6 övningar

Träna 5 gånger i veckan och få upp din förbränning! Du ska göra 6 övningar tre gånger i veckan och konditionsträna två gånger. Testa I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till programmet nu.

© wichmann+bendtsen

Hemligheten bakom fast rumpa

Drömmer du en stark, fast rumpa så finns det bara en väg att gå; styrketräning. Här få du 8 effektiva styrkeövningar som effektivt tränar dina sätes- och benmuskler. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till programmet nu.

© wichman+bendtsen

Stark mage

Träna dig till starka magmuskler genom att följa programmet, som består av fyra funktionella övningar som ska utföras explosivt, så du ökar din puls och din förbränning. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och till tillgång till programmet nu.

© Jakob Helbig

Styrketräning med gummiband: Bli stark på 30 minuter

Gör vårt effektiva träningsprogram med gummiband tre gånger i veckan och känn redan efter några veckor att du har blivit starkare. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till programmet nu.

Ladda ner I FORMs app och få världens bästa träningskompis till hands var och när som helst

Som prenumerant har du också tillgång till I FORMs app, I FORM - träning och ät mat, som innehåller massor av videoträningar, menyer och recept. Du kan spara ditt favoritinnehåll för att sedan lätt hitta tillbaka till det, när det sparas på din personliga sida.