Få mer energi med den här morgonträningen som sträcker ut och stärker

När du har genomfört det mjuka morgonprogrammet på 8 minuter går du dagen till mötes på bästa sätt.

Kvinna sitter i sängen

RISE AND SHINE. Sparka igång dagen med ett skönt träningspass för att mjuka upp kroppen.

© iStock

Vill du träna på morgonen, men tycker det är svårt att komma igång? Lösningen är videoträning. Det blir nämligen inte lättare. Allt du behöver göra är att hoppa i träningskläderna, gå in i vardagsrummet och trycka på play på vår morgonträningsvideo. Vår duktiga tränare kommer att guida dig genom programmet och du behöver bara följa efter.

Väck sinnena och säg god morgon till dig själv med 8 minuters mjuk träning, som sträcker ut kroppen och stärker musklerna.

Få tillgång till det här träningspasset och fler än 100 andra med en digital prenumeration på I FORM. Det kostar 79 kr i månaden, men du kan prova det gratis i 14 dagar här.

Är du redan prenumerant? Logga in här och kom igång med detsamma.

Så enkelt är det

Allt du behöver göra är att ta fram videon på din dator eller telefon och sedan följa tränaren på skärmen, som gör de 8 övningarna i programmet. Du kan spela upp videon direkt på din telefon eller casta den till teven.

Vi har också en användarvänlig app, I FORM - träning och nyttig mat, som gör det lätt att komma åt alla träningspassen och du kan spara dina favoriter, så att du lätt hittar dem igen.

Som prenumerant får du tillgång till allt innehåll på både iform.se och i appen.

Vanliga frågor om I FORMs digitala prenumeration

Utvidga punkterna för att läsa mer.

Vad kostar en digital prenumeration på I FORM?

Vad kostar en digital prenumeration på I FORM?

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se och i vår app, I FORM - träning och nyttig mat. Här kan du träna med oss på video och få veckans nyttiga meny serverad. Du får också tillgång till fler än 1 000 kalorisnåla recept.

Just nu kan du få två veckors gratis tillgång, om du vill prova om det är något för dig. Kom igång här. Efter introduktionserbjudandet fortsätter du som prenumerant för 79 kronor per månad.

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

Du kan få tillgång till I FORMs digitala universum på iPhone och iPad, Android smartphone och surfplatta och PC eller Mac. Obs tt du måste ha iOS 9 eller nyare på iPhone och iPad, och OS 5 eller nyare på Android.

Kan jag använda mitt användarnamn på fler än en enhet åt gången?

Kan jag använda mitt användarnamn på fler än en enhet åt gången?

Ja, när du prenumererar på I FORM har du tillgång på upp till fem enheter åt gången.

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Du kan casta videon till teven om du har en Apple TV.
Tryck bara på ikonen i nedre hägra hörnet på din iPhone eller iPad, välj din Apple TV på listan och träna framför teven.

Var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

Var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

  1. Gå till startsidan för I FORMs onlineträning
  2. Scrolla ner lite på sidan. Här kan du hitta program målinriktade för olika kroppsdelar, program utan hopp och program där du behöver specifik utrustning.