Se hela programmet för Energy Camp

Den här resan är tyvärr inställd på grund av Corona-krisen i Europa. Vi har satt ihop ett drömprogram med grymt innehåll från morgon till kväll – men kom även ihåg att sätta av tid för att ligga vid poolen

Träningsresa I FORM

PROGRAM FOR TRÄNINGSRESA TILL KRETA Varje dag har du möjlighet att bli guidad genom morgonyoga medan solen går upp över havet.

© Michaela Sperring.

Den här resan är tyvärr inställd på grund av Corona-krisen i Europa. Vi beklagar verkligen detta, och hoppas att vi kan arrangera en liknande resa nästa vår.

Alternativt är du varmt välkommen på vår Energy Camp i Hurghada i oktober! Läs mer om den resan här.

Kanske har du redan bokat biljett till vårt Energy Camp på Kreta 25 april 2020 – eller så funderar du på att göra det.

Oavsett vad så har vi programmet klart så du kan se exakt vad du kan göra vid olika tider – och vi kan lova att det är riktigt många bra träningspass på programmet.

Vi har satt ihop ett drömprogram** som bl a omfattar morgonyoga med havsutsikt, löp- och gångturer i olivlundarna runt hotellet, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, danspass, vattenträning, vandringstur i Imbros-ravinen, inspirerande kvällsföredrag och mycket, mycket mer.

Du bestämmer själv hur många pass du vill vara med på och när du hellre vill ligga vid poolen på vårt fina hotell, för det finns det förstås också tid för.

Download programmet herunder

De mest lästa artiklarna just nu

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background