Häng med på ditt livs träningsresa med I FORM i höst

Är du ute efter en aktiv semester, där du kan samla på dig energi, inspiration och upplevelser? Så häng med oss i höst när vi reser till Hurghada i Egypten på I FORMs träningsresa, Energy Camp.

Träningsresa till Egypten med I FORM

TRÄNINGSRESA Vill du börja dagen så här? Då ska du följa med på I FORMs träningsresa till Hurghada, Egypten!

© Niels Kruse

Yoga under bar himmel. Träning på stranden. Inspirerande föredrag om att leva sunt. Avslappning, sol och social samvaro på ett superläckert hotell.

Det låter lite som en dröm, men det kan bli verklighet om du bokar en plats på I FORMs träningsresa, Energy Camp.

**Goda nyheter! Nytt pris: 10 998 kr, du sparar 2 000 kr.

Vår nästa träningsresa går till sporthotellet Aqua Vista, som är Playitas systerresort i Hurghada, Egypten. Den 4-stjärniga resorten är det perfekta stället för en aktiv semester, där det härliga vädret gör att vi kan träna utomhus från morgon till kväll.

Vi flyger från Göteborg och Köpenhamn 9 november och Stockholm 10 november – och hem igen en vecka senare med massor av ny energi och oförglömliga upplevelser.

Träningsresan till Aqua Vista är all inclusive med massor av god mat och och kalla drycker som fyller dig med energi för att ge järnet på alla sköna träningspass.

BOKA TRÄNINGSRESAN HÄR

Goda nyheter! Nytt pris: 10 998 kr, du sparar 2 000 kr.

Träningsresa med I FORM

TRÄNINGSRESA MED I FORM Alla kan delta oavsett nivå, och det finns utrymme för all typ av träning

© Niels Kruse

Vi har satt ihop ett team av stjärninstruktörer från Sverige och Danmark, som undervisar i allt från löpning och styrketräning till yoga och step. Det finns träningspass från soluppgången till solen går ner, och de är endast för I FORMs läsare. Du får alltså möjlighet att utmana dig själv, inom trygga ramar, på just den nivå som du är på.

På kvällarna är det föredrag, så du får massor av kunskap och inspiration som du kan använda när du är tillbaka i vardagen igen.

Du kan delta i så mycket – eller så lite – du vill, för det ska förstås också finnas tid för att slappna av och njuta av solen, även om det är en träningsresa.

Du kan se programmen från vår Energy Camp i Hurghada här:

Allt detta kan du se fram emot på I FORMs träningsresa:

 • Träning för varje smak och nivå
 • Passionerade, inspirerande och kompetenta instruktörer
 • Helt ny träningsglädje – även när du är hemma från träningsresan igen
 • Fantastisk resort med vackra omgivningar, härliga pooler och massor av träningsmöjligheter
 • Läcker, sund mat, så du kan hålla energinivån uppe
 • Gott sällskap och massor av trevlig samvaro. Kanske nya vänner för livet?
 • Inspirerande kvällsföredrag
 • Massor av hälsoverktyg som du kan ta med dig hem

Alla kan vara med, oavsett nivå, och det kommer också att finnas tid för att bara slappa och umgås med resten av gruppen. På träningsresor som denna uppstår det alltid nya vänskaper över alla gränser – inte minst för dig som reser själv.

Om du vill se bilder från tidigare Energy Camps kan du hitta dem på Instagram under hashtaggen #iformenergycamp – eller bara klicka här

De här träffar du på I FORMs träningsresa:

 • Siri Jona Gold Nordén, gruppträningsinstruktör
 • Christina Heick, styrketräningsspecialist och löpcoach
 • Michaela Sperring, resakoordinator och tränare
 • Sara Christensen, chefredaktör på I FORM
Träningsresa med I FORM
© Michaela Sperring

Siri Jona Gold Nordén – träningsresans gruppträningsinstruktör

Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT. Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i tre år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.

Instagram: @sirigold

Träningsresa med I FORM
© Jakob Helbig

Christina Heick - träningsresans styrketräningsspecialist och löpcoach

Christina är 38 år, personlig tränare och löpcoach. Hon är också en del av I FORMs online universum, så du kanske känner igen henne därifrån. Hon går till träningen med massor av energi och ett glatt humör. Hon ägnar sig huvudsakligen åt funktionell träning - med inspiration från de klassiska Puls- och Styrkepassen. Effektiviteten är fokus i träningen, för det ska kännas att vi tränar, så med Christina vid rodret är du garanterad svett i pannan och ett leende på läpparna. Du kan också se fram emot föredraget: ”Vad kan motion göra för dig när du går igenom en livskris.”

Instagram: @christinaheick_training

Träningsresa med I FORM

Michaela Sperring - träningsresans koordinator och tränare

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Hon började spela fotboll redan som fyraåring, men tyvärr satte en korsbandsskada stopp för fotbollskarriären när hon var 17 år. Sedan 2011 ägnar Michaela sig helhjärtat åt träning och hälsa och hon driver sitt egna företag inom friskvård.

Instagram: @sperring94

Träningsresa med I FORM
© Michaela Sperring

Sara Christensen – I FORMs chefredaktör

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Ta med de goda vanorna hem från träningsresan

Flera av kvällarna på träningsresan håller våra instruktörer föredrag och ger dig inspiration och ännu fler redskap till ett sundare och skönare liv.

Livsstilsförändringar och träningsmotivation är bara några av ämnena, och vi vet från tidigare Energy Camps att du som deltagare reser hem med massor av ny energi och inspiration. Tillräckligt för att nå de mål som du har drömt om i åratal. Eller med helt nya mål – och drivkraften att nå dem.

Med andra ord: Detta kan bli en resa som förändrar ditt liv!

Energy Camp arrangeras i samarbete med Apollo och vi pratar både svenska, danska och engelska på träningsresan.

BOKA TRÄNINGSRESAN HÄR

Träningsresa med I FORM

TRÄNING PÅ STRANDEN Både sammanhållningen och pulsen är på topp under en veckas träningsresa med I FORM.

© Niels Kruse
Träningsresa med I FORM

YOGA I MORGONSOLEN Börja varje morgon med yoga i solen, och få ro i både kropp och knopp.

© Niels Kruse
Träningsresa med I FORM

GRUPPTRÄNING FÖR ALLA Det finns massor av olika träningspass från morgon till kväll. Bland annat morgonyoga, löprundor, promenader, intervallträning, styrketräning, dansklasser och mycket mer. Det finns något för varje smak och nivå.

© Niels Kruse
Aqua Vistas pool - testa den på I FORMs träningsresa

SKÖN AVKOPPLING När du har användning för en avkylande paus kan du ta ett dopp i Aqua Vistas pool.

  Newsletter background