Häng med på ditt livs träningsresa med I FORM i höst

Är du ute efter en aktiv semester, där du kan samla på dig energi, inspiration och upplevelser? Så häng med oss i höst när vi reser till Fuerteventura på I FORMs träningsresa, Energy Camp.

Yoga under bar himmel. Träning på stranden. Inspirerande föredrag om att leva sunt. Avslappning, sol och social samvaro på ett superläckert hotell.

Det låter lite som en dröm, men det kan bli verklighet om du bokar en plats på I FORMs träningsresa, Energy Camp.

Vår nästa träningsresa går till sporthotellet Playitas Resort på Fuerteventura. Kanarieöarnas största träningscenter, där du även hittar padel- och tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, en olympisk 50-meterspool, en 18-håls golfbana och en härlig strand. Den 4-stjärniga resorten är det perfekta stället för en aktiv semester, där det härliga vädret gör att vi kan träna utomhus från morgon till kväll.

Vi flyger från Stockholm och Köpenhamn 10 november – och hem igen en vecka senare med massor av ny energi och oförglömliga upplevelser.

Träningsresan till Playitas resort är inklusive halvpension med massor av god mat som fyller dig med energi för att ge järnet på alla sköna träningspass.

BOKA TRÄNINGSRESAN HÄR

Pris: 16 998 kr

Vi har satt ihop ett team av stjärninstruktörer från hela Norden, som undervisar i allt från löpning och styrketräning till yoga och dans. Det finns träningspass från soluppgången till solen går ner, och de är endast för I FORMs läsare. Du får alltså möjlighet att utmana dig själv, inom trygga ramar, på just den nivå som du är på.

På kvällarna är det föredrag, så du får massor av kunskap och inspiration som du kan använda när du är tillbaka i vardagen igen.

Du kan delta i så mycket – eller så lite – du vill, för det ska förstås också finnas tid för att slappna av och njuta av solen, även om det är en träningsresa.

Du kan se programmen från förra årets Energy Camp här:

Allt detta kan du se fram emot på I FORMs träningsresa:

 • Träning för varje smak och nivå
 • Passionerade, inspirerande och kompetenta instruktörer
 • Helt ny träningsglädje – även när du är hemma från träningsresan igen
 • Fantastisk resort med vackra omgivningar, härliga pooler och massor av träningsmöjligheter
 • God, nyttig mat, så du kan hålla energinivån uppe
 • Gott sällskap och massor av trevlig samvaro. Kanske nya vänner för livet?
 • Inspirerande kvällsföredrag
 • Massor av hälsoverktyg som du kan ta med dig hem

Alla kan vara med, oavsett nivå, och det kommer också att finnas tid för att bara slappa och umgås med resten av gruppen. På träningsresor som denna uppstår det alltid nya vänskaper över alla gränser – inte minst för dig som reser själv.

Om du vill se bilder från tidigare Energy Camps kan du hitta dem på Instagram under hashtaggen #iformenergycamp – eller bara klicka här

De här träffar du på I FORMs träningsresa:

 • Christina Heick, styrketräningsspecialist och löpcoach
 • Annika Mahallati, yogainstruktör
 • Malena Kindgren, gruppträningsinstruktör
 • Sara Christensen, chefredaktör på I FORM
Träningsresa med I FORM
© Jakob Helbig

Christina Heick - träningsresans styrketräningsspecialist och löpcoach

Christina är 38 år, personlig tränare och löpcoach. Hon är också en del av I FORMs online universum, så du kanske känner igen henne därifrån. Hon går till träningen med massor av energi och ett glatt humör. Hon ägnar sig huvudsakligen åt funktionell träning - med inspiration från de klassiska Puls- och Styrkepassen. Effektiviteten är fokus i träningen, för det ska kännas att vi tränar, så med Christina vid rodret är du garanterad svett i pannan och ett leende på läpparna. Du kan också se fram emot föredraget: ”Vad kan motion göra för dig när du går igenom en livskris.”

Instagram: @christinaheick_training

Annika Mahallati - träningsresans yogainstruktör

Annika är 44 år och en passionerad yogainstruktör. Hon har undervisat i yoga sedan 2015, och går regelbundet på kurser för att vidareutveckla sig. Hon är också en del av I FORMs träningsvideo-värld. Hennes förhållningssätt till yoga är att det inte är så viktigt att följa en specifik form av yoga eller göra övningarna helt visuellt perfekt, utan att yoga ska vara för alla och göra gott för kropp, sinne och själ.
Annika håller även föredraget “Yogans otroliga effekter”, där hon berättar sin egen historia, om att vara njurtransplanterad och av en slump upptäcka yoga. Yogan har sedan dess gjort en stor skillnad i hennes liv.

Instagram: @annika_mahallati

Malena Kindgren – gruppträningsinstruktör

Utbildad friskvårdskonsulent, personlig tränare och fystränare från Bosön. Mångårig erfarenhet inom träningsresor och internationell ambassadör för Apollo Sports. I Sverige äger och driver Malena träningsanläggningen, Sporthuset i Surahammar och jobbar med kost- & hälsogrupper samt instruerar i bland annat core, dans, XCord och funktionell träning. Hon brinner för att inspirera till rörelse och hennes klasser är fyllda med energi, gemenskap och massa träningsglädje!

Helene Solvik Abusland – träningsresans expert i personlig träning

Helene är utbildad kostrådgivare, personlig tränare och instruktör i medicinsk yoga. Hon erbjuder ett brett träningsutbud. Styrketräning, löpning och yoga är en stor del av hennes liv. Helene har lång erfarenhet av att anpassa träningen för varje individs nivå - både under gruppträning och som personlig tränare. Som instruktör är hon noga med att alla ska få en bra upplevelse, och med sin närvaro skapar hon trygghet hos deltagarna, oavsett vilken av hennes klasser du deltar i.

Instagram: @helenaabusland

Träningsresa med I FORM
© Michaela Sperring

Sara Christensen – I FORMs chefredaktör

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Ta med de goda vanorna hem från träningsresan

Flera av kvällarna på träningsresan håller våra instruktörer föredrag och ger dig inspiration och ännu fler redskap till ett sundare och skönare liv.

Livsstilsförändringar och träningsmotivation är bara några av ämnena, och vi vet från tidigare Energy Camps att du som deltagare reser hem med massor av ny energi och inspiration. Tillräckligt för att nå de mål som du har drömt om i åratal. Eller med helt nya mål – och drivkraften att nå dem.

Med andra ord: Detta kan bli en resa som förändrar ditt liv!

Energy Camp arrangeras i samarbete med Apollo och vi pratar både svenska, danska, norska och engelska på träningsresan.

BOKA TRÄNINGSRESAN HÄR