Nyttig, vegansk bananglass

10 minuter
152 kcal

Mixad mat är inte bara för bebisar - testa det här receptet på flytande magi i form av nyttig och vegansk bananglass.

Skål med bananglass

BANANGLASS - som både är nyttig, vegansk och härligt krämig.

© wichmann+bendtsen

Nyttig, vegansk bananglass

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 300 g frysta bananer
  • ½ dl mandeldryck, osötad
  • 1 krm vaniljpulver

Så gör du

  • Ta ut bananerna från frysen och låt dem ligga på köksbordet i 5-10 min.
  • Mixa bananerna med mandelmjölk och lite vaniljpulver, och servera direkt.

LÄS OCKSA: Bananbröd

TIPS! Du kan med fördel använda andra frukter i glassen men konsistensen blir krämigast när huvudingrediensen är banan.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background