Nyttiga recept Middag Wraps med ... Wraps med kyckling, bönor och cashewnötter 30 minuter Goda wraps med kyckling, vita bönor, nötter och örter. Servera med en blomkålssallad med mandel och parmesan. Av Christian Bitz 5 december 2011 Wraps med kyckling, bönor och cashewnötter Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 250 g kyckling i tunna strimlor 25 g cashewnötter eller jordnötter 3 fullkornswraps ½ bunt basilika, hackas ½ bunt oregano, hackas ½ st. spetskål, finskuren 1 msk akaciahonung 1½ msk pumpakärnor ½ msk jordnötsolja ½ st. lime ½ tsk krossad svartpeppar 100 g vita bönor (blötlagda och sedan kokade enl anvisningarna) Blomkålssallad ¼ blomkål i små buketter ½ citron, saft och skal Salt och peppar 25 g parmesanost, hyvlad 25 g mandlar, rostade, vända i soja Så här gör du Bryn köttet i jordnötsolja i en het wok och ta den därefter från värmen. Vänd ner nötterna och lägg allt i en skål. Kålen skärs fint och läggs i en annan skål. Kålen skärs fint och läggs i en annan skål. Häll honung över samt saft och skal av en lime. Strö på pumpakärnor och blanda med bönorna. Gör nu blomkålssalladen. Blanda därefter kål och bönor med kycklingbitarna och fräs i het wok ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Smak til med litt salt og pepper. Nu är fyllningen klar. Värm fullkornswrapsen 1–2 minuter. Blomkålssallad Allt blandas och serveras till wrapsen. WrapsSpetskålKycklingBönor